IZBO MLADIĆA JER JE REKAO DA ŽELI SEKS SA DECOM Srpski državljanin uhapšen zbog brutalnog zločina u centru Minhena
Privatna arhiva

Povod je bio taj što je Somalijac izjavio da želi da ima seks sa maloletnicama, a Srbin ima ćerku to godište, što ga je navodno razljutilo!

Kako saznajemo, stravično ubistvo dogodilo se 10. aprila u centru Minhena, a Srbin je uhapšen tek šest nedelja kasnije, kada je istraga pokazala da upravo on stoji iza brutalnog zločina. Reč je o Srbinu i Somalijcu koji se navodno znaju odranije, a do sukoba je došlo dok su zajedno sa još nekoliko mladića ćaskali na ulici.

- Pričali su najnormalnije, a zatim je Somalijac izjavio da želi da ima seks sa maloletnicama. To je Srbina iznerviralo, jer ima maloletnu ćerku koja je tih godina. Između njih je najpre došlo do svađe, a zatim je rasprava prešla u fizički obračun. Srbin je u jednom trenutku izvukao nož i izbo Somalijca, koji je uprkos naporima lekara preminuo u bolnici - navode nemački mediji.

Posle napada je Srbin pobegao s mesta zločina, ali su ga tragovi odali.

Na saslušanju negirao zločin

Srbin se tereti za krivično delo ubistvo iz nehata, a posle hapšenja je negirao bilo kakvu vezu sa zločinom.

- Tvrdio je da nije kriv i da nije on izbo Somalijca. Međutim, tragovi DNK i izjave svedoka koji su ispitani pre toga odgovaraju opisu Srbina. Otežavajuća mu je i okolnost što je pobegao s lica mesta nakon što je izbo muškarca. Posle hapšenja mu je određen pritvor - ističu lokalni mediji.

- Policija je tragala nedeljama za počiniteljem zločina, a tragovi su ih odveli direktno do Srbina, iako je on bio pobegao. Najpre je na licu mesta pronađena jedna kopča sa njegovog kaiša, sa kojeg je uzet DNK. Ubrzo su identifikovali Srbina i naložen je pretres četiri njegova stana koje poseduje. Najpre je u jednom njegovom stanu pronađen kaiš na kojem fali pomenuta kopča, a u drugom su pronađeni nož i odeća koju je nosio kada je počinio zločin - navode nemački policijski izvori.

Posle hapšenja, proverom je utvrđeno da je reč o muškarcu koji je odranije poznat policiji.

„Srbin iza sebe ima brojna krivična dela i čak je 20 puta hapšen. Teretio se za krađe, drogu, upravljanje automobilom bez dozvole, ali dva puta za nanošenje teških povreda opasnih po život. Stari je poznanik policije“, pišu nemački mediji.

Za sada nije poznat identitet optuženog Srbina, kao ni ubijenog Somalijca. Nije poznat datum početka suđenja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading