ŠOKANTNO! Otac Zorana R. (22) uhapšenog zbog bombaškog napada u Inđiji otkrio pozadinu sukoba "Urinirali su po njemu i pretili mu silovanjem"
Printscreen privatna arhiva

On je najpre pucao u žrtvu, a potom i bacio kašikaru u njegovom pravcu, ali je Dragan K. pukom srećom preživeo oba napada!

Izvor Alo! kaže da je Zoran najverovatnije isplanirao zločin, jer ga je Dragan pritiskao da vrati navodni dug.

- Dragan je navodno ugovorio sastanak sa osumnjičenim u kafiću u kojem se napad i dogodio i sa sobom poveo prijatelja. Međutim, umesto novca, Zoran je došao naoružan i odmah zapucao - kaže izvor Alo!

On dodaje da se istraga nastavlja jer postoji sumnja da Zoran nije želeo da ubistvom reši dug, već da se osveti za maltretiranje i pritiske koje je trpeo.

- Dragan je zaposlen u Hitnoj pomoći, ali radi i kao obezbeđenje više lokala. Zoran mu je navodno dugovao novac i kao zalog dao automobil - navodi naš sagovornik.

ŠOKANTNO! Otac Zorana R. (22) uhapšenog zbog bombaškog napada u Inđiji otkrio pozadinu sukoba

Printscreen privatna arhiva

 

 

Sam se predao

Zoran je nakon napada pobegao, ali se potom sam predao policiji u prisustvu advokata. On nije želeo da priča o motivima zbog kojih je pucao i bacio bombu.

U međuvremenu, Dragan se odvezao do Doma zdravlja u Inđiji, a odatle je prevezen u Kliničko-bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lakše povrede. On je juče u policijskoj stanici dao izjavu u vezi s njegovim pokušajem ubistva.

ŠOKANTNO! Otac Zorana R. (22) uhapšenog zbog bombaškog napada u Inđiji otkrio pozadinu sukoba

Printscreen privatna arhiva

 

 

Međutim, Zoranov otac Mirko R. novinarima je juče negirao da je novčani dug  povod za maltretiranje njegovog sina. On je rekao da je sve počelo pre nekoliko godina kada je Zoran u tuči polomio zube Draganovom prijatelju.

- Mi smo mu to platili i mislili da je taj sukob gotov. Međutim, on je ponovo aktiviran, jer mi se sin zabavlja sa bivšom devojkom tog Draganovog druga - rekao je Mirko i ispričao da mu je sin pre par dana pretučen i da mu je naređeno da mora da donese 4.000 evra Draganu K. ili će u protivnom „biti belaja za porodicu“.  

- Preprečili su mu put i izvukli ga iz kola. Pretukli su ga i najgore ponižavali, ne možete ni da zamislite kako. Stavili su mu cev kalašnjikova u usta, pa su po njemu urinirali. Tada su mu oduzeli auto i zapretili da će ukoliko im ne donese 4.000 evra upasti u našu kuću i svašta uraditi. Verujem da je sin bio mnogo uplašen kada sve to nije prijavio policiji, već se dogodilo to što se dogodilo - rekao je otac uhapšenog mladića.

Metak ga okrznuo po vratu

Obračun u kafiću snimile su bezbednosne kamere, a snimak je osvanuo i na društvenim mrežama. Na njemu se vidi mladić koji sa ulice prilazi kafiću držeći pištolj u ruci. Potom ubrzava i puca na muškarca koji je sedeo za jednim stolom u bašti.

- Metak je žrtvu samo okrznuo po vratu, a osumnjičeni nije imao drugu priliku jer mu se metak zaglavio u cevi - kaže izvor Alo! blizak istrazi.

Kao što se vidi dalje na snimku, Zoran nakon toga beži, a Dragan i njegov prijatelj  kreću za njim. Međutim, ubrzo se povlače u kafić.

- Iako deluje da je pobegao, Zoran je samo otrčao do svojih kola koja su bila parkirana u blizini i uzeo kašikaru. Potom se vraća do kafića i baca je unutar lokala - objašnjava naš sagovornik.

Na snimku iz unutrašnjosti kafića vidi se da su Dragan i njegov prijatelj sekund pre eksplozije uspeli da se sklone. Jedan je zalegao iza šanka, a drugi je uspeo da utrči u susednu prostoriju.

 

On je dodao da je Zoran od Dragana svakodnevno trpeo maltretiranje tako što ga je pozivao telefonom, pretio mu i opisivao kako će mu pobiti porodicu.

- Rekli su mu da će mu silovati sestru. On to nije mogao da podnese. Nakon pretnji Dragan bi ga pitao da li se upiškio od straha jer ako nije, doći će on da ga popiša -  ispričao je otac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sax

28.05.2022 07:14

Ne rade oni to od juce. Treba pokrenuti istragu iz policije. Takve "opasne" face koje rade svasto pogradu su obicno "pevači" po policijskim stanicama, zato mogu da rade sta zele i imaju zastitu, a i placaju reket policiji za svoj biznis