ČOVEK MAČKA NA SRED SUDNICE POČEO DA SE TRESE, POTOM PAO U NESVEST Ponovo odloženo suđenje za ubistvo Nebojše Markovića
Printscreen

- Nije mi dobro, muka mi je - jedva je uspeo da progovori Cigler na samom početku ponovoljenog suđenja.

Kako navode mediji, počeo je da se trese, a potom seo na stolicu.

- Prisutni su odmah pritrčali i polili vodom po glavi i vratu i on je došao sebi. Uspeo je čak da kaže da mu je bolje i da suđenje može da se nastavi. Prišao je ponovo sudskoj govornici, ali mu je opet pozlilo i on se onesvestio usred sudnice - navodi izvor listai dodaje da su stražari odmah pritrčala i uhvatili ga da ne padne.

Suđenje je potom, kako dodaje, odloženo, a u Palatu pravde je pozvana Hitna pomoć.

UHAPŠENO 11 OSOBA ZBOG LAŽIRANJA REZULTATA ISPITA Velika policijska akcija u Beogradskoj akademiji poslovnih i umetničkih strukovnih studija - Alo.rs

Podsetimo, zbog ubistva Markovića na kaznu od 40 godina zatvora osuđen je Čaba Der, koji je već u zatvoru u Mađarskoj, pošto je tamo osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Cigler je, prvostepenom presudom bio kažnjen sa četiri godine zatvora, jer je Čabi pomogao da pobegne posle ubistva. Sud je tada zaključio da Cigler nije bio svestan niti je znao da Der planira da ubije Markovića, već je mislio da će možda da ga zaplaši da bi mu vratio dug.

Inače, Cigler koji je od svoje 14. godine u domovina i zatvorima je dobio nadimak "čovek-mačka" zbog čuvenog bekstva iz subotičkog zatvora.

 



PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading