TUČA KOD NAJLONA U NOVOM SADU Dvojica povređena, trojica privedena
Foto: Foto: Printscreen Instagram 192_rs

Prema saznanjima, nekoliko lica je tuklo prolaznike dok Radio 021 javlja da je došlo do tuče i potezanja noža nakon čega su, po prijavi, identifikovana i uhapšena trojica osumnjičenih mladića.

Incident se dogodio u Primorskoj ulici gde je po pozivu policije intervenisala ekipa Hitne pomoći.

- Jedan mladić star 28 godina prevezen je na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine dok je još jedan povređeni muškarac star 34 godine odmah nakon ukazane pomoći na licu mesta pušten kući sa lakšim telesnim povredama.

Za sada nije poznato kakve povrede je zadobio mladić prevezen na Odeljenje hirurgije – kazao je izvor iz Hitne pomoći.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak sinoćnjeg incidenta a policija je upravo izdala zvanično saopštenje.

P.S. (29) iz Vračevog Gaja poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Beloj Crkvi - Alo.rs

Saopštenje MUP-a


Pripadnici novosadske policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Novosađanina D. S. (1996), zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. 

Uhapšeni su, takođe, N. D. (1995) i V. M. (2002) sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je, sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta na Klisi, izbila tuča između osumnjičenih i trojice Novosađana u kojoj je D. S. nožem naneo teške telesne povrede jednom 28-godišnjem Novosađaninu, a lakše povredio još dvojicu mladića.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading