UBICI S TROTINETOM ŠEFOVI PRETE SMRĆU? Osumnjičeni za zločin u kafiću Ritual na Novom Beogradu strahuje za život
Foto: Alo.rs

Panika! Stefan Milašinović (22) iz Kraljeva, za kojeg se sumnja da je glavni egzekutor Luke Žižića (37) iz Beograda i Nikole Zečevića Zeke (38) iz Kragujevca, navodno strahuje za svoj život u pritvoru! Navodno, on sumnja da šefovi hoće da ga ubiju da ih ne bi otkrio!

Milašinović je pre dve nedelje uhapšen zbog sumnje da je izvršio likvidaciju Crnogorca Luke Žižića u njegovom kafiću „Ritual“ na Novom Beogradu naočigled brata, posetilaca i prijatelja. Posle hapšenja, istraga i dokazi povezali su Milašinovića i s brutalnom likvidacijom Nikole Zečevića Zeke godinu dana ranije u Kragujevcu. Međutim, zbog svega je mladi Milašinović, navodno, u agoniji.

UBICI S TROTINETOM ŠEFOVI PRETE SMRĆU? Osumnjičeni za zločin u kafiću Ritual na Novom Beogradu strahuje za život

Foto: Alo.rs

Luka Žižić

- Kako su počele kockice da se slažu, tako je Milašinović bio u sve većoj panici. Gotovo je izvesno da je radio za krupno ime koje je nalogodavac likvidacija koje je izvršio i koji ga je unajmio. Uplašen je da će biti ubijen jer će njegovi šefovi pomisliti da je propevao i da odaje informacije jer je, zahvaljujući njegovom hapšenju, otkriveno još jedno ubistvo. Možda je čak i dobijao pretnje u pritvoru - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da postoji sumnja da je obavljao još neke prljave poslove:

Odale ga modrice na glavi

Posle višednevne potrage, Stefan Milašinović uhapšen je u štek-stanu u Kraljevu, iz kojeg danima nije izlazio. Analiza tragova i DNK odveli su policiju do Milašinovića, koji čak nije uspeo ni da pruži otpor prilikom  hapšenja zbog iznenadnog upada u njegov stan. Pored tragova, odale su ga i povrede i modrice na glavi, koje je zadobio kada su na njega skočili Žižićev brat i prijatelji nakon likvidacije. Takođe, uhapšen je i mladić za kojeg se sumnja da je pomagao Milašinoviću da se sakrije.

- Poznat je policiji odranije, a sa svoje 22 godine osposobljen je za najbrutalnije likvidacije. Postoji strepnja da će progovoriti i otkriti ime gazde, zbog čega su njegovi šefovi svu pažnju usmerili na Stefana i njegovo ponašanje u pritvoru - tvrdi naš sagovornik.

Zečević

Foto: Alo.rs

Nikola Zečević Zeka

Podsetimo, Luka Žižić je ubijen krajem aprila, kada je mladić maskiran i obučen u radno odelo ušetao u „Ritual“, a zatim otišao u toalet. U jednom trenutku je izašao i potpuno smireno prišao Žižiću. U žrtvu je ispalio više hitaca, a zatim su Žižićevi prijatelji skočili na njega i počeli da ga tuku. Iako ga je držalo više mladića, on je uspeo da se izmigolji i pobegne na električnom trotinetu kojim je došao do kafića.

Godinu dana pre toga izvršena je još jedna brutalna likvidacija. Zeka je ubijen 12. februara 2021. u Kragujevcu, kada je napadač, naočigled desetina očevidaca, prišao Zeki s leđa i otvorio vatru. Imao je masku, a zatim je ispalio sedam hitaca u žrtvu. Overio ga ja tako što mu je metke ispalio u vrat. Osumnjičeni je ubrzo nestao s mesta napada, a sumnja se da ga je čekao pomagač koji ga je odvezao s mesta ubistva. Iza obe likvidacije stoji upravo mladi Kraljevčanin.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading