PATRIJARH PORFIRIJE DOLAZI NA ISPRAĆAJ MATEJA PERIŠA Otac Nenad: Možda je moj sin dobio poziv da ode gore na nebo, ali ja to sada ne razumem, molim vas, shvatite moju bol...
Alo! Ilustracija

Periš je najavio i da će patrijarh Porfirije doći u crkvu Svetog Ante u Beogradu kako bi učestvovao u ispraćaju Mateja Periša čije je telo izloženo u ovom hramu.

- Hvala patrijarhu Porfiriju, njegovim episkopima i svim vernicima pravoslavne vere koji su učestvovali u zajedničkim molitvama da se Matej nađe - rekao je Periš.

Kako je na kraju obraćanja naveo "možda je Matej dobio poziv da ode gore na nebo, a šta je razlog toga, on trenutno ne može da razume".

Nenad Periš je zamolio sve da razumeju njegov bol i tugu i time završio svoje obraćanje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Miroslav

20.05.2022 16:48

Srdacno duboko saucesce porodici, ogromna tragedija

Mila

20.05.2022 16:55

Iskreno saucešce gospodinu Perisi i celoj porodici za izgubljenim sinom, Metejom. Mesecima smo sa strepnjom pratili potragu za Matejom, nadajuci se ,kako nije nadjen, da je ziv i da ce se jedog dana vratiti porodici. Neka mu bude vecni mir, spokoj i svetao put tamo gde ide. Dugo ce mo sve ovo pamtiti Srbija je zemlja iskrenih i dobrih ljudi kojima je jako zao na ovakvom ishodu.

Jelena Radović

20.05.2022 17:41

Duboko saučešće porodici Periš za nedoknadiv gubitak neka vam bog da snage da izdržite. Najveća bol u životu je kad izgubiš dete reči utehe ne postoje. Andjeo medju andjelima zbogom dragi Matej.

Stanka

20.05.2022 18:00

Primite moje duboko saučešče zbog nenadne smrti vađeg sina jako mi je žao tog mladog coveka pa i vase porodice tu s3 nista ne moze Božija volja je to

Vesna

21.05.2022 00:40

Saosećam Vašu bol. Saučešće porodici od srca. Neka ga Andjeli čuvaju. Neka počiva u miru. Pre 20 meseci smo i mi izgubili sina... Tako da znamo kako se porodica oseća. Budite jaki i dostojanstveno ispratite sina da bi ga se sećali dok Vi roditelji nesklopite oči jer će samo tada biti lakše. Ovu bol neleči vreme! Zato neka Vam Bog podari snage da najteže trenutke izdržite! 😪😪🙏