NJU JE MATEJ POSLEDNJU ZVAO! Oglasila se Maja Sopta nakon pronalaska Periševog tela (FOTO)
Foto: Fejsbuk/Youtube printskrin

Komunikacija Mateja i Maje u noći između 30. i 31. decembra digla je dosta prašine u javnosti. Sopta je negirala da je sa Perišem imala kontakt u noći u kojoj je nestao, a tvrdila je da ju je zvao, ali da nije mogla da se javi i da uopšte nije znala da je sa društvom došao u Beograd.

Mnogima je bila sumnjiva i njena reakcija kad je davala intervju srpskim medijima. Maja je tada negirala da je Matej pokušavao da stupi u kontakt sa njom kako bi nabavio narkotike za svoje društvo.

– To je zlatan momak. Ne može bilo ko da radi i studira, a da se pritom bavi sportom. Ni ja isto ne bih postigla da koristim apsolutno išta – rekla je Maja u intervjuu i negirala da je njen sugrađanin hteo da stupi u kontakt sa njom zbog droge.

Sopta je sada ceo profil na Fejsbuku ostavila u crnoj boji i na taj način izrazila žaljenje za Matejem nakon potvrde da je njegovo telo pronađeno na Adi Huji i da je zvanično potraga završena.

Facebook printscreen

 

Matej Periš, podsetimo, nestao je poslednjeg dana prošle godine, a njegovo telo je juče pronađeno na Adi Huji nakon skoro pet meseci. Potraga je završena kad je u sredu oko 9:30 sati ujutru kod Ade Huje izvučeno telo utopljenika za koga se odmah posumnjalo da je Matej Periš. Telo koje je plutalo po vodi primetili su mornari koji su pozvali policiju.

Opelo Mateju Perišu biće održano sutra u crkvi Svetog Ante u Beogradu, a nakon toga biće prebačeno u Split gde će Matej prema rečima njegovog oca biti sahranjem u kružu najuže porodice.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Joj

20.05.2022 22:28

Slika na njenom profilu je crna od kad se njeno ime naslo na naslovnim sttanama nema kod nje zalosti nikakve jos se kod nje sneg u led otapa