HOROR U NIŠU Harmonikaša tukao do smrti jer nije hteo da svira!
Alo, privatna arhiva fejsbuk

Aleksandar Selimović (35) iz Gornjeg Matejevca uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao harmonikaša Fereta Asanovića (68) ispred bifea „Stambol kapija“ u Nišu! To je, kako se sumnja, učinio jer mu je muzičar rekao da je umoran i da više ne može da svira i peva!

Zločin je otkriven 3. maja u Rentgenovoj ulici, oko tri sata posle ponoći. Izvor Alo! navodi da su Selimović i Asanović pre toga celo veče zajedno pili.

Alo, privatna arhiva fejsbuk

 

 

- Osumnjičeni je predveče došao u bife i zauzeo sto. Harmonikaš je već bio u lokalu i uveseljavao je goste. Selimović je potom počeo da poručuje pesme, a muzičar mu je ispunjavao svaku želju. U jednom trenutku su počeli i da piju zajedno. Niko nije ni pomislio da će druženje prerasti u užas. Međutim, kada su popili litar alkohola, sve se naglo promenilo. Harmonikaš je tada rekao Selimoviću da je dosta zabave i da više ne može da svira i peva jer je umoran - navodi izvor.

Alo, privatna arhiva fejsbuk

 

 

Nišlijama uvaljivao fotokopirane evre!

Osumnjičeni Aleksandar Selimović već je poznat policiji u Nišu. On je u aprilu 2020. uhapšen zbog pranja i falsifikovanja novca. 

- Poznaniku je vratio dug od 100 evra lažnom novčanicom. Kasnije je tom istom čoveku dao fotokopirane evre u zamenu za dinare. Na taj način ga je oštetio za 170.000 dinara - saopštila je tada policija.

Selimović se čak i „pohvalio“ na Fejsbuku tekstom iz medija o svom hapšenju!

 

 

 

Alo, privatna arhiva fejsbuk

 

 

Nezadovoljan time, Selimović je nasrnuo na muzičara i navodno je počeo da ga udara pesnicama u glavu.

 - Zaprepašćeni scenom, gosti su odmah skočili da ih razdvoje. Izvesno vreme su razgovarali s obojicom i na kraju su uspeli da ih obuzdaju. Interesantno je da su posle tuče opet seli zajedno i popili još po jedno piće - objašnjava naš sagovornik.

Međutim, pravi horor usledio je nakon što su Selimović i Asanović zajedno izašli iz lokala nešto posle ponoći.

Alo, privatna arhiva fejsbuk

 

 

- Niko nije video kuda su se uputili, ali je tri sata kasnije jedan prolaznik na ulici pronašao krvavo telo muzičara i odmah pozvao Hitnu pomoć. Lekari su po dolasku utvrdili da je on bez svesti, ali da je još uvek živ. Prevezli su ga u Univerzitetski centar, gde je posle višečasovne borbe hirurga, nažalost, preminuo. Sumnja se da je Selimović po izlasku iz lokala još jednom zamerio muzičaru što je prestao da ga zabavlja i da ga je tada brutalno pretukao u naletu besa - kaže izvor. 

 

 

  Bežao od policije, pa se hvalio da je osuđen!

Selimović se na Fejsbuku pohvalio i presudom Prekršajnog suda u Nišu, koji ga je osudio na 30 dana zatvora i novčanu kaznu od 240.000 dinara zbog saobraćajnog prekršaja! On je, kako se jasno vidi u presudi, odbio da zaustavi automobil „micubiši“ na znak saobraćajne policije i nastavio da beži. U objavljenoj presudi čak nije ni sakrio svoje lične podatke.

 

 

Policija je potom pristigla na mesto zločina i započela potragu za osumnjičenim. On je ubrzo lociran i uhapšen, a njegova odeća i patike poslati su na analizu da bi se utvrdilo da li na njima ima tragova krvi žrtve.

Ubijeni harmonikaš živeo je u naselju Stočni trg, ali je često boravio u prihvatilištu za stara i nemoćna lica.

 

Komentari (0)

Loading