OGLASILA SE MAJKA MATEJA PERIŠA Pozlilo joj posle saznanja da je telo njenog sina izvučeno iz Dunava, intervenisala hitna pomoć
Foto: Alo.rs

Danas se na kratko obratila majka Mateja Periša, koja se nije javno oglašavala posle nestanka svog sina na obali Save u ranim jutarnjim satima 31. decembra prošle godine u Beogradu.

- Hvala vam, hvala vam na izjavama sućuti - rekla je u razgovoru Dženi, majka tragično preminulog Mateja Periša u razgovoru za Blic.

Hitna pomoć je intervenisala kada joj je juče pozlilo, a kasnije je puštena kući.

Majka Mateja Periša juče je saznala da je telo mladića, obučenog kao njen sin kada je nestao, izvučeno iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, osam kilometara nizvodno od mesta gde je Matej ušao u ledenu reku Savu.

Danas, dan kasnije, sve crne slutnje su potvrđene - DNK analiza je potvrdila da je u pitanju telo njenog sina, Mateja Periša.

Forenzičar Časlav Ristić o pronađenom telu Mateja Periša - Alo.rs

Telo Mateja Periša izvučeno je oko 9.20 ujutru iz Dunava kada su ga u vodi primetili kapetan i mornari jednog broda, kao i par šetača na Adi Huji. Odmah su pozvali policiju koja je ubrzo stigla na lice mesta.

Već na osnovu garderobe i stvari koje su nađene pri telu policajcima i moranarima je bilo jasno da je najverovatnije u pitanju Periš, ali ta informacija nije mogla biti i definitivno potvrđena dok nije urađena DNK analiza.

DNK analiza je i obdukcija su rađeni po nalogu Višeg tužilaštva i po hitnom postupku su rezultati stigli već danas i potvrdili najcrnje slutnje.

Nenad Periš, otac Mateja Periša, u Beogradu će preuzeti telo svog sina koji će biti sahranjen u Hrvatskoj.

 

Komentari (0)

Loading