NENAD PERIŠ JOŠ NE MOŽE DA DOĐE PO MATEJEVO TELO Zbog procedure u Hrvatskoj mora prvo da uradi ovo
ATA Images

Nenad Periš, otac Mateja Periša čije telo je jutros nađeno u Dunavu na Adi Huji, ne može još da dođe po telo sina, saznaje Kurir od prijatelja porodice.

Naime, stariji Periš najpre mora da obezbedi grobno mesto za Mateja, a tek nakon toga će moći da krene po njegovo telo.

- Takva je procedura kod nas u Hrvatskoj, Nenad prvo mora da obezbedi grobno mesto gde će sahraniti Mateja, pa posle toga će moći da krene u Beograd na identifikaciju - rekao je za Kurir prijatelj porodice Periš.

Nenad Periš se ranije danas oglasio i rekao da po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju.

- Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd - rekao je Nenad Periš.

Podsetimo, telo mlađeg muškarca nađeno je jutros kod Ade Huje, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa nestalim Matejom Perišem. Naime, na telu su iste patike, majica, farmerke teget boje, srebrni sat na ruci i telefon u džepu, što odgovara opisu garderobe koju je imao nestali Periš na sebi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mira

18.05.2022 13:23

Potresno i tužno. Neka ga anđeli čuvaju. Iskreno saučešće celoj PORODICI. Teško je ocu koji je imao toliko nade da će se Mateja pojaviti živ. Nije nikako mogao da prihvati da je njegov sin u talasima reke. Nesreća za mladića koji je bio pun života i hteo da se lepo provede za doček Nove godine. Svi u Srbiji su pratili ovaj događaj i očekivali srećan kraj. Zbogom divni Mateja.