PREDAO SE POLICIJI POSLE DRAME Kragujevčanin pucao ženi u glavu dok je spavala!
Foto: Alo.rs

Doktorka Milena M. (35) iz Kragujevca upucana je u glavu na spavanju, a sumnja se da iza napada stoji njen suprug Vladimir M. (40), koji je posle krvoprolića pobegao od kuće! Nesrećnoj ženi se lekari bore za život, a za to vreme Vladimir se skrivao u automobilu i pretio samoubistvom pred policijom!

Kako saznajemo, stravičan napad dogodio se juče u porodičnoj kući supružnika u Ulici Ivana Milutinovića u kragujevačkom naselju Pivara. Nesrećna Milena radi kao doktorka u Nemačkoj, a ovih dana došla je u Srbiju kod supruga i dece na odmor.

- Sanitet je prevezao nesrećnu ženu u bolnicu, gde je hitno operisana. Hitac ju je pogodio direktno između potiljka i vrata. Vladimir je navodno upucao ženu dok je spavala. Reč je o povredama opasnim po život i u kritičnom je stanju - navodi izvor blizak istrazi.

Nedavno imao nesreću

Vladimir je pre nekoliko godina imao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula.

- Imao je udes i tom prilikom poginula je jedna devojka. Vladimir je takođe bio povređen, viđali smo ga sa kragnom na vratu. Kako se to završilo, ne znamo, ali Vladimir se uvek normalno ponašao - kaže jedan od komšija.

Kako saznajemo, policija je posle više sati potrage locirala Vladimira koji se skrivao na teritoriji grada. Na kraju se predao policiji. 

PREDAO SE POLICIJI POSLE DRAME Kragujevčanin pucao ženi u glavu dok je spavala!

Foto: Alo.rs

Milena i Vladimir foto: Facebook

-  Vladimir je posle ispaljenog metka istrčao iz kuće i pobegao peške, a njegov automobil ostao je u dvorištu. Brojne ulice u Kragujevcu bile su blokirane. On se posle nekog vremena vratio u kuću i njegov otac je pokušao da mu oduzme pištolj. Međutim, Vladimir je opet pobegao, ali je ubrzo lociran u autmobilu sto metara dalje od kuće. Policija ga opkolila, ali je on odbijao da se preda, preteći da će da se ubije. Nije poznato koji je motiv napada na nesrećnu doktorku, s obzirom na to da u toj porodici do sada nije bilo prijava za porodično nasilje. Ipak, postoje indicije da je reč o ljubomori - tvrdi naš sagovornik.

Komšije: Deca su Milenu retko viđala

Komšije kažu da su zbog neke proslave u ulici čak mislili da su pucnji zapravo petarde.

- Nismo ni sanjali da je Milena upucana. Imaju sina prvi razred i malu devojčicu. Oni su tu s Vladimirovom roditeljima, mada su nekada znala da borave i kod Mileninih roditelja. Nažalost, Milenu su retko viđali, zbog čega su čak babu deca zvala mama. Vladimir je ranije otišao kod nje u Nemačku, ali se brzo vratio. Milena nije mogla ovde da se zaposli, pa je otišla u inostranstvo - tvrdi komšinica.

Poznanici supružnika tvrde da su šokirani jer je reč o dobroj porodici.

- Imaju dvoje predivne dece. Milena je nekoliko godina već u Drezdenu, a kad god može da uzme odmor, dođe kući kod dece i muža. Mučili su se da dobiju papire da bi se spojila porodica. Suprug je čak dao otkaz da bude uz decu, a radio je kao trgovac. Pomagali su mu roditelji, koji žive sa njima. Predivni su ljudi. Vladimir nikada nije bio konfliktan, čak je uvek bio izuzetno miran i veoma je inteligentan - navodi jedan od komšija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading