SINA NE SPOMINJE, A PITA ZA SVOJE NOGE Evo kakvo je stanje majke i deteta sa Mirijeva
Masanori Jošida

Pomahnitala žena je, navodno, iz besa jer ju je ostavio muž, bacila dete preko terase sa trećeg sprata zgrade, a onda je i sama skočila u ambis. Pukom srećom oboje su pali na travu, pa su preživeli, iako su zadobili teške povrede.

Maja je s prelomom noge zbrinuta u Urgentnom centru, dok je mališan, sa brojnim povredama po telu, smešten u Dečiju kliniku u Tiršovoj.

Ćerka izbegla dramu

Izvor iz istrage kaže da je Maja živela sama sa sedmogodišnjim sinom i nekoliko godina starijom ćerkom u stanu u Mirijevu. Međutim, devojčica u trenutku jezive drame nije bila u stanu sa majkom i bratom.

- Prema prvim rezultatima iz istrage, Maja je u petak oko osam sati ujutro, u trenutku nervnog rastrojstva, odlučila da ubije i sina i sebe, pošto nije mogla da se pomiri s razvodom od dečakovog oca. Na to upućuje i oproštajno pismo koje je pronađeno u njenom stanu - objašnjavaju komšije.

SINA NE SPOMINJE, A PITA ZA SVOJE NOGE Evo kakvo je stanje majke i deteta sa Mirijeva

Masanori Jošida

 

Pita za svoje noge, sina ne pominje

U Urgentnom centru saznali smo da je Maja K. Ć. zadobila višestruke prelome i zbrinuta je na odeljenju intenzivne nege.

- Ima prelome rebara, kukova i karlice. Ona je svesna, ali ni u jednom trenutku nije pitala za sina, samo pita lekare šta joj je sa nogama - kaže naš sagovornik iz Urgentnog centra.

Dečak je nakon pregleda u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da nema frakture i da nije životno ugrožen, prevezen na Dečju kliniku u Tiršovoj.

- Svestan je i komunikativan, ali se žali na bolove i da mu se spava, kaže jedan od komšija.

UŽAS U MIRIJEVU - SKOČILA SA TREĆEG SPRATA Maja K. Ć. (40) pokušala da se ubije i odvede petogodišnjeg sina sa sobom u smrt - Alo.rs

Prema njegovim rečima, u Majinom stanu su, takođe, pronađene i prazne flaše alkoholnih pića i načete kutije s lekovima za smirenje, koje je Maja najverovatnije konzumirala tokom prethodne noći.

Stanari zgrade su ispričali da se iz Majinog stana u nekoliko navrata tokom noći čula vika. Sasvim je moguće da je dete celu noć bilo izloženo torturi. Ujutro oko osam sati stanari su ponovo čuli mališana kako plače, a onda i njegov vrisak i tup udarac o zemlju. Zatim su začuli još jedan udarac, kad je i Maja skočila sa terase na trećem spratu.

Svesna posle pada

Majina komšinica nam je ispričala da je dečak posle vriska i pada utihnuo, pa se uplašila da je nastradao, dok je Maja bila svesna nakon što je tresnula o zemlju.

- Brzo je stigla Hitna pomoć, lekari su pokušavali da osveste dečaka, dozivali su ga, ali on se nije odazivao... Jedan komšija koji se i ranije često raspravljao s Majom zbog njenih histeričnih izgreda, istrčao je iz zgrade i samo se uhvatio za glavu. U šoku je viknuo: "Što je nisam sinoć prijavio, možda bih dete spasao..." - rekla je Majina komšinica.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Ubica priznao zločin, telo Radula zakopao na salašu kod Horgoša - Alo.rs

Inače, od ostalih stanara zgrade saznali smo da je Maja prošlog vikenda tražila ključeve od vrata za izlaz na krov zgrade, tvrdeći da je sinu htela da pokaže pogled. Stanari su zato uvereni da je ona još tada razmišljala da baci sina sa zgrade i da potom presudi i sebi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading