LICE JOJ JE BILO SMRSKANO, KRVI JE BILO SVUDA Policajci šokirani zločinom kod Golupca, muškarac brutalno ubio staricu zbog OVOGA
Alo/ Dejan Briza

Muškarac D. P. (63) iz sela Kožica kod Golupca golim rukama i plastičnim čekićem usmrtio je ženu M. Z. (79) sa kojom je živeo, a inspektori koji su došli na mesto zločina nisu mogli da veruju kada su videli smrskano lice žene, saznaje "Telegraf.rs".

Kada je video šta je uradio, osumnjičeni se sam predao policiji.

- On je objasnio kako je i zbog čega tukao partnerku. Rekao je da je izbila svađa, a da je zatim nekoliko puta M. Z. udario golim rukama, a kasnije i plastičnim čekićem. Uhapšeni je objasnio da preuzeo brigu o 13 godina starijoj partnerki koja mu je prepisala imanje - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Policija je juče ujutru na mestu zločina zatekla jeziv prizor. Telo nesrećne žene bilo je na podu.

- Lice joj je bilo gotovo smrskano od udaraca. Krv je bila svuda oko nje - kaže naš izvor blizak istrazi.

Prema rečima upućenih u ovaj slučaj, motiv je taj što je M. Z. htela da raskine ugovor i vrati imovinu, odnosno, taj što D. P. više nije mogao da "podnese" M. Z. koja mu je stalno pretila.

- Ona je došla da živi kod njega nakon što mu je prepisala imanje u Bosmanu. Ubijenoj ženi pre nekoliko godina umro je muž. Nakon što se osumnjičeni razveo od supruge pozvao je M.Z. da živi kod njega. Ona mu je zauzvrat prepisala imanje u Bosmanu. Živeli su u kući koja je bila na kraju sela i niko nije čuo šta se dogodilo dok se nije policija oglasila- kaže jedan od meštana ovog sela u blizini Požarevca.

Uhapšenog meštani okolnih sela nadomak Golupca znaju kao mirnog i finog čoveka.

D.P. će danas biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu. Njemu preti kazna doživotnog zatvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading