MALEROZNI PROVALNIK Greškom upao u kuću profesionalnog telohranitelja Predraga Balcacanovića
Foto: privatna arhiva

Našao je samo jedan zlatnik, koji je odvojio sa strane, pre nego što je u kuću ušao profesionalni telohranitelj sa dvojicom kolega. Kada je iza Balcacanovićevih leđa video još dva telohranitelja sa 100 kila mišića, uplašio se i počeo je da plače!

Duško Đ. (43), provalnik s poternice, koji u dosijeu ima više od 200 teških krađa u potrazi za novcem je slučajno ušao u kuću profesionalnog telohranitelja Predraga Balcacanovića u strogom centru Zemuna i gadno se prevario!

Lopov je 3. maja, oko 15 sati, zatečen u dnevnoj sobi poznatog bodigarda. Nekoliko minuta pre njega u kuću je ulazio Balcacanovićev kolega, koji je uzeo uniforme i odneo ih do automobila. Vrata su nakratko ostala otvorena i kradljivac se tada ušunjao unutra. Kada je Balcacanović kročio u kuću sa još dvojicom kolega s kojima je trebalo da krene na posao, uljez je zatečen na delu kako pretura po ladicama tražeći novac! U kesu koju je poneo sa sobom odvojio je jedan zlatnik, koji je uspeo da nađe pre nego što je uhvaćen. Ispostavilo se da je samo uštedeo vreme policiji za potragu jer je dopao šaka telohraniteljima.

MALEROZNI PROVALNIK Greškom upao u kuću profesionalnog telohranitelja Predraga Balcacanovića

Foto: Predrag Balcacanović, privatna arhiva

 

 

Predrag Balcacanović, prvi čovek World Intelligence Association (WIA) sa sedištem u Beogradu, koji je nosilac instruktorskog crnog pojasa bliskog borenja i samoodbrane, sa licencom za rad u više od 30 zemlja, potvrdio je za Alo! da je sa kolegama zatekao lopova usred krađe.

- Vrata su bila odškrinuta, jer je moj kolega neposredno pre upada lopova bio u kući. Kada sam zakoračio u dnevnu sobu, video sam ga kako trkeljiše po fiokama. Kada je iza mojih leđa video još dva telohranitelja sa 100 kila mišića uplašio se i počeo je da plače! Lako smo ga savladali, a on nas je molio da zovemo policiju, govoreći da će sve da prizna! Kada smo kasnije pregledali nadzorne kamere, videli smo da je iskoristio trenutak da uđe kada je spazio da su vrata ostala otključana - kaže Balcacanović, koji je čuvao mnoge milionere, ali se pre ovog događaja nije susreo sa kradljivcem u rođenoj kući.

- Život nam je bukvalno kao film. U poslu sam video i doživeo svašta, ali sam bio zatečen kada sam u svojoj sobi nabasao na lopova. Inspektori Policijske stanice Zemun reagovali su brzo i profesionalno. Posle poziva su stigli za samo nekoliko minuta i priveli lopova - navodi Balcacanović, koji je juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu dao izjavu o neobičnom događaju. 

MALEROZNI PROVALNIK Greškom upao u kuću profesionalnog telohranitelja Predraga Balcacanovića

Foto: Predrag Balcacanović, privatna arhiva

 

 

Komšije glasno komentarisale hapšenje: „Al se on zajebao!“

 

Osumnjičeni Duško Đ. je, kako nam je nezvanično potvrđeno, na saslušanju priznao da je zatečen u krađi.

- Rekao je da je profesionalni lopov, da obija i krade. Naveo je da su se pojavila trojica nabildovanih ljudi dok je bio usred premetačine. Kod sebe je imao samo jednu kesu, koju je poneo za odlaganje plena. Posle privođenja u policiju utvrđeno je da je za njim bila raspisana poternica zbog brojnih krađa - navodi naš izvor blizak istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, komšije telohranitelja su bile zatečene prizorom. Dok su gledali hapšenje, glasno se čuo komentar: „Al se on zajebao!“.              

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading