MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM U BEOGRADU Zapalio se jer hoće da mu uzmu baraku?
M. Jošida

Drama kod „Delta sitija“ u Beogradu! Muškarac od oko 45 godina polio se benzinom i zapalio ispred barake u kojoj je živeo sam sa majkom! Sumnja se da je to uradio zbog sukoba s investitorom, a pre nego što se zapalio, svojoj majci je rekao: „Ne sklanjaj se odatle“.

Incident se dogodio juče oko podneva u Ulici Agostina Neta na Novom Beogradu, preko puta „Delta sitija“. Nepoznati muškarac polio se benzinom i zapalio ispred svoje trošne barake, a navodno su prolaznici uspeli da ga spasu i ugase vatru. Nakon toga nesrećni čovek je prebačen u bolnicu s opekotinama koje su mu navodno zahvatile oko 70 posto kože.

MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM U BEOGRADU Zapalio se jer hoće da mu uzmu baraku?

M. Jošida

Baraka

Ekipa Alo! je na licu mesta zatekla njegovu majku. Gotovo u bunilu, žena nikome nije dozvoljavala da joj priđe.

- Rekao mi je: „Mama, ne sklanjaj se odavde“ i otišao je - rekla je kratko nesrećna žena, a iz njenih reči moglo se naslutiti da ona i ne zna šta se dogodilo sa njenim sinom.

Naselje gorelo u decembru!

Kako saznajemo, na istom mestu se već dogodio požar. Kako kažu komšije, u decembru prošle godine izbila je vatra u barakama.

- Bilo je više baraka! Tu su živele neke porodice više decenija! Ostala je sada maltene samo njihova. Ona se urušava, jedan deo gotovo da se srušio - kaže komšija.

 

Dalje nije želela nikakvu komunikaciju, a zatim je štapom na put ređala đubre da automobili ne bi mogli tuda da prolaze.

MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM U BEOGRADU Zapalio se jer hoće da mu uzmu baraku?

M. Jošida

 

Prema rečima poznanika, postoje dva moguća razloga zbog kojih se muškarac zapalio benzinom, a svi do jednog pominju navodni sukob s investitorom. Baraka je sa svih strana okružena gradilištem, a jedan deo gotovo da se urušava.

MUŠKARAC SE POLIO BENZINOM U BEOGRADU Zapalio se jer hoće da mu uzmu baraku?

M. Jošida

 

- On je Makedonac. Došao je još pre 40 godina u Beograd i tu baraku je dobio od firme. Sve je uredno plaćao, i porez i dažbine, a sada su hteli to da mu otmu. Verujte, sav sam se naježio kada sam čuo šta se dogodilo sa njim. Čovek je za primer - kaže jedan od poznanika, dok drugi dodaje da mu je bio obećan neki novac i da je čuo da je prevaren.

Da nismo istrčali, stradali bi u ruševinama

Žanova majka smogla je snage da kratko ispriča šta se dešavalo.

- Pre neki dan su bili i srušili nam kupatilo i letnju kuhinju, a danas kad su radnici došli, rekli su da neće da nas diraju. Odjednom je počelo da se sve ruši. Da nismo izašli na vreme, stradali bismo. Prvo su srušili pomoćnu prostoriju, a danas su hteli ostalo - ispričala je majka.

 

- Njemu je navodno obećan novac da ode iz barake i on je prihvatio. Dogovor je bio da će se iseliti kada dobije novac, međutim, radnici su se jutros pojavili. Valjda su hteli da ruše baraku, a novac nije dobio - kaže ovaj poznanik.

Posle nekog vremena pojavila se ekipa Hitne pomoći koja je odvezla majku nesrećnog muškarca. Na licu mesta pojavila se i policija, koja je obavila uviđaj. Niko od prisutnih radnika nije želeo da priča sa okupljenim novinarima, niti se iko od nadležnih iz njihove firme obratio ovim povodom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading