POTRAGA ZA LUKINIM UBICOM TRAJE PET DANA Policija ima dokaze zbog kojih mu se sprema doživotna robija!
Alo

Vlasnik kafića "Ritual" Luka Žižić (37) ubijen je u četvrtak u svom lokalu naočigled njegovog brata i prijatelja, a potraga za ubicom i dalje traje.

Tačan motiv ubistva još nije poznat.

Žižić je sahranjen u nedelju u Crnoj Gori.

Žižić je sedeo sa svojim prijateljima i bratom kada je u lokal ušao mladić star oko 30 godina obučen u radno odelo i tražio da ode do toaleta.

Na snimku se vidi trenutak kada ubica izlazi i puca ka Žižiću. U tom trenutku na njega skaču prijatelji ubijenog i brat.

- Oni su uspeli da mu skinu masku i tako kamere snime njegovo lice. U jednom trenutku su ga pustili jer su primetili da Žižićev brat ima nož i da će povrediti napadača. Ubica je to iskoristio i pobegao. Policija je obavila razgovor sa svim svedocima ove likvidacije- kaže naš agovornik.

Napadač je pobegao električnim trotinetom kojim se i dovezao do kafića "Ritual".

Inspektori su na mestu ubistva našli pištolj kojim je ubijen Žižić, masku ubice, rukavice i krv. Oduzet je i snimak likvidacije koji će biti uvršćen u dokazni materijal pred sudom.

Policija je uspela da izoluje DNK-a napadača za kojim je raspisana potraga. Prema našem krivičnom zakonu ubici preti kazna doživotnog zatvora.

U pitanju je muškarac star oko 30 godina, visok 180 centimetara tamne kose i brade.

Žižić je usmrćen hicima u glavu i grudi. Preminuo je na mestu ubistva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading