TRUDNICA POGINULA POSLE PROSLAVE PRVOG MAJA Pijani vozač se zakucao u njhov auto, od udarca joj pukao vrat
Printskrin

Trudnica Tijana M. iz sela Maleševa kod Golupca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju dogodila na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca.

Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca, saznaje se nezvanično.

- Tijana se sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dete. U jednom momentu ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao - priča izvor i nastavlja:

TRUDNICA POGINULA POSLE PROSLAVE PRVOG MAJA Pijani vozač se zakucao u njhov auto, od udarca joj pukao vrat

Printskrin

 

 

- Žena je snažno udarila i preminula na mestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt devojke koja je bila u šestom mesecu trudnoće.

Policija je obavila uviđaj i alko-testom utvrdila da je vozač koji je udario u Tijanu i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

- Pukom srećom, njen suprug i dete su lakše povređeni. Policajci su pokušali da mu što bezbolnije saopšte da je ostao bez supruge i nerođenog deteta, pa su ga uveli u stanicu. Kada su mu rekli da Tijana nije izdržala, uhvatio se za glavu i počeo da jauče "Nema ih više, šta ću ja sada".

Sličan slučaj dogodio se pre mesec dana u Kovinu, kada je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći povređena trudnica G. T. (28), njen suprug P. S. (28) i njena svekrva.

Trudnica se nalazila za volanom "pežoa" kada se kod Specijalne psihijatrijske bolnice u njih zakucao vozač BMW koji je obilazio parkirani kamion. Za volanom BMW nalazio se mladić koji je zaposlen u Nemačkoj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Metuzalem

02.05.2022 20:12

Odmah u zatvor nekoliko godina dok se dobro ne otrijezni