ZAGRLIO ŽENU, PA SE RAZNEO BOMBOM Muškarac iz Novih Banovaca se ubio u dvorištu porodične kuće prvog dana Uskrsa
Foto: Alo.rs

Stravična smrt! Marko R. (36) iz Novih Banovaca izvršio je samoubistvo na Uskrs tako što se razneo bombom kašikarom u dvorištu porodične kuće! Posle svađe rekao je nevenčanoj supruzi da će da ga nosi na duši i da je poslednji put grli!

Tragedija se dogodila u nedelju, oko 21 sat, u dvorištu porodične kuće u Novim Banovcima.

- Između Marka i njegove žene je došlo do svađe. Posle toga joj je prišao i zagrlio je, a zatim joj rekao da je grli po poslednji put. Marko je imao dvoje dece iz prvog braka, a živeo je sa sadašnjom partnerkom u kući njene majke s njenom decom - navodi izvor blizak istrazi.

ZAGRLIO ŽENU, PA SE RAZNEO BOMBOM Muškarac iz Novih Banovaca se ubio u dvorištu porodične kuće prvog dana Uskrsa

Foto: Alo.rs

Mesto gde je Marko R. izvršio samoubistvo

Markova tašta je ispričala za medije da je kobnog trenutka bila kod prijatelja, a da je zatim čula prasak.

- Nije prošlo par minuta, pozvao me je unuk i kazao: „Baba, Marko se razneo bombom!“. Pitala sam da li je živ, rekao je da jeste. U međuvremenu me ponovo pozvao i rekao je: „Baba, umro je“. Držao je u ruci bombu, ćerka je videla i vikala mu je: „Nemoj, Marko, da se blesaviš, baci to“, i ušla je u kuću. A zatim je čula prasak. Ona je mislila da je on nju stvarno samo bacio. Izletela je napolje i videla je Marka koji je ležao tu kod trave, ruka mu je bila raznesena, imao je gelere u glavi, ali je bio živ, disao je - kaže pokojnikova tašta, i dodaje da je on često pominjao da će da se ubije jer mu, kako kaže, prva supruga nije dozvoljavala da vidi decu:

Često pretio samoubistvom

Naša sagovornica je istakla da je Marko njenu ćerku jednom čak udario.

- Izbio joj je dva zuba. Rekla sam: „Marko, imala sam jako težak život, nemoj da se desi više ovo, ako možete da živite zajedno, živite, ako ne možete - kud koji mili moji“. On je hteo da se ubije kad je nju udario i govorio je: „Ne mogu ovo da podnasem. Vidi, izbio sam joj dva zuba“. Imao je momente da se pokače i da kaže da ide da se ubije. Ide tu, šeta po selu, ona ide za njim, nađe ga, i sve se to nekako peglalo - kaže sagovornica.  

- Imao je on tako te momente da preti: „Ja ću da se ubijem, ne mogu da vidim moju decu, ona je meni stavila zabranu, zar ja treba preko suda da viđam decu“.  Izuzetno je voleo decu, i ovu našu koja mu nisu ništa je takođe obožavao. Ginuo je za njegovu decu! Poslednje pare koje je imao, slao je njima. Slao je i po 200 evra, iako nije bio zaposlen. Nije birao, kopao je čak kanale, šta god da je trebalo, sve je znao da radi samo da njima pošalje. Za praznik su deca tu skupljala paketiće, on je stajao na terasi i baš je bio tužan. Verovatno je razmišljao o svojoj deci jer nije sa njima za Uskrs - kazala je ona.

Ubio se tastovom bombom sa ratišta

Markova tašta je istakla da sumnja da je bomba ostala od njenog pokojnog supruga, koji ju je doneo s ratišta. Istakla je da nisu znali gde se nalazi i da su je često tražili jer su se plašili. Kako kaže, verovatno ju je Marko našao u garaži kad je unosio alat i da je zatim sakrio.

Ona je potvrdila da su se pre tragedije njena ćerka i Marko R. posvađali.

- Jeste, zatim je zagrlio tu na vratima i rekao joj: „Imaćeš me na duši“. Ona mu je vikala: „Marko, nemoj da lupaš, uđi u kuću“. Kako je ona ušla u kuću, ni dva koraka nije napravila, a njega je eksplozija bacila pet do šest metara - kazala je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading