UHAPŠEN SRBIN U NEMAČKOJ! Intimnim snimcima ucenjivao udatu ženu, tražio 10.000 evra da ih ne objavi na drušvenim mrežama!
Foto: Tanjug

Naime, prilikom redovne kontrole ustanovljenoj je da za Srbinom postoji nalog za hapšenje koji je raspisao Okružni sud u Nirbergu.

- Srpski državljanin tajno je fotografisao svoju partnerku dok su bili u emotivnoj vezi. Nakon što je ona prekinula tu vezu, on nije želeo to da prihvati pa joj je pretio da će objaviti snimke i fotografije ukoliko mu ne isplati 10.000 evra - prenosi nemački PressePortal.

SRBIN U AUSTRIJI VOZIO BEZ DOZVOLE DVE DECENIJE Policija mu tražila dokumenta i ostala šokirana odgovorom

Žena za koju se kasnije ispostavilo da je udata, nije odgovorila na ovakve ucene, uhapšeni Srbin je zapretio da će poslati njenom mužu snimke i objaviti na društvenim mrežama kao mu ne uplati 15.000 evra.

Osumnjičenom nije bio uručen nalog, jer se ispotavilo da je ranije pobegao u drug državu, a njega su policajci uhapsili na autoputu između na nemačko-austrijskoj granici, a kod njega je još i pronađena i falsifikovana potvrda o vakcini u kojoj nisu stajali nikakvi podaci, samo potvrda od dve primljene doze.

Njemu se pored iznude, na teret stavlja i faslifikovanje dokumenata, pa mu je određen istražni pritvor u nemačkom zatvoru Bernau.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading