DARKO KOSTIĆ I RANIJE OSUĐIVAN Modni kreator polno uznemiravao maloletnika
Alo!

Ranije danas je kao bomba odjeknula vest da je poznati srpski modni kreator Darko Kostić zatvorio mladića u ostavu i pretio da će ga “ubiti”.

Naime, muškarac koji se beogradskoj policiji predstavio kao N.N. pozvao je noćas oko 2.40 policiju i prijavio da je na mobilni telefon dobio poruku od prijatelja Š. H. (20) koji mu je napisao da ga je poznati modni kreator Darko Kostić (42), zatvorio u ostavu i pretio da će ga “ubiti”, o čemu je Objektiv već pisao.

Darku Kostiću ovo ne bi bilo prvi put da na ovakav način izaziva buru u javnosti.

Modni kreator je u prošlosti bio osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom), zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.

Ovo je bila prvostepena presuda, a Kostićev branilac tada je izjavio da će sigurno uložiti žalbu, te da je ovakva presuda “neodrživa”.

Na suđenju je tada pušten video-snimak sa nadzornih kamera iz ulaza gde se vidi osoba koja je neosporno dečak L. J. na kom se videlo da je krenuo iz zgrade nakon posete kreatoru sa iscepanom majicom.

Takođe tada je svedočio i portir Z. M, koji je tom prilikom izjavio da je tada maloletni L. J. došao u zgradu, a kada ga je pitao kod koga ide dečak je odgovorio kod Darka Kostića nakon čega ga je pustio da uđe u ulaz, a o čemu je Objektiv već pisao.

Na jednom od prethodnih ročišta portir je detaljno opisao susret sa L. J.

– Nosio je majicu bez rukava, sa ruskom kragnom koja je imala dugmiće. Primetio sam da su mu svi dugmići pokidani i da mu je kragna pocepana, kao da je povučena na dole. Mom kolegi, koji je došao da preuzme smenu, i meni, on je rekao kako ga je Kostić napao. Ja sam mu u šali rekao “Pa i treba da te bije, šta ćeš ti kod njega”, a on je rekao “Došao sam da uzmem novac od njega koji mi duguje za fotografije”, a on je rekao da je Kostić pokušao da ga siluje – ispričao je tada portir.

Kostić je, takođe, zbog jednog incidenta u Beogradu priveden zajedno sa B.Z. (25) iz Podgorice.

Kako je Objektiv tada saznao, B.Z. se tokom pomenute noći našao u svom stanu sa Darkom Kostićem, kojeg je upoznao preko jedne društvene mreže. B.Z. je tada ispričao da je Kostić sa sobom doneo flašu koka-kole i da su popili po čašu, nakon čega se nije osećao dobro i počeo je da gubi svest.

Tada ga je, prema izjavi B.Z., Kostić udario otvorenom šakom u glavu i zatražio mu da skine pidžamu!

B.Z. je prijavio slučaj policiji, koja je tokom pregleda odeće pronašla PVC kesicu u kojoj se našla praškasta materija za koju se pretpostavlja da je opojna droga “spid”. Više o tome pročitajte klikom OVDE.

Darko Kostić se tada oglasio na društvenoj mreži Facebook nakon ovog skandala i kratko rekao:

– Ja jesam pogrešno odreagovao i agresivno i nasilno odreagovao na provokacije, a nisam trebao, a sve ostalo je “copycat”! Ni prvima nije uspelo! Izvinjavam se zbog incidenta, ali posle svih laži koje sam preživeo, dobro je i sve prošlo. Više neću reagovati na provokacije. Darko Kostić – napisao je on tom prilikom.

Podsetimo, Darko Kostić uhapšen je i 22. juna 2018. po prijavi maloletnika L. J. (16), koji je modnog kreatora optužio da ga je polno uznemiravao i podmetnuo mu ilegalni preparat za potenciju. Kostić se tereti i za polno uznemiravanje Šefkija Bajramija, kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge i omogućavanje uživanja opojnih droga. Bajrami je Kostića optužio da ga je on napastvovao u stanu, nakon što je on došao kod njega zbog kokaina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading