ISPALIO RAFAL U SINOVE, PA SE UBIO! Otkrivena pozadina porodične tragedije u Novom Pazaru
Foto: Alo.rs

Novopazarac E. A. (68), koji je u nedelju posle podne pucao na svoje sinove, a potom se zatvorio u svoju kuću i ubio se hicem iz automatske puške, i pre četiri godine pretio je da će pobiti svoju porodicu, zbog čega je neko vreme proveo na lečenju u ustanovi.

On se, kako Alo! saznaje, nedavno vratio u porodičnu kuću, ali je ubrzo opet došlo do problema. Komšije ove porodice koja živi u centru Novog Pazara za njih kažu da su dobri i pošteni ljudi, ali da je E. A. u poslednjih nekoliko godina često napadao svoje ukućane.

ISPALIO RAFAL U SINOVE, PA SE UBIO! Otkrivena pozadina porodične tragedije u Novom Pazaru

Foto: Alo.rs

 

- Za njih nema šta ružno da se kaže, verujte mi. I on je bio dobar čovek, imao je dobar privatni posao, sinovi su mu privrednici, pošteni i vredni mladići. Oni su zaista komšije za primer, nikada niko iz komšiluka nije imao problema sa njima. Pre nekoliko godina dogodile su se prve velike svađe u njihovoj kući koje su s vremenom bivale sve učestalije. U to im se nikada nismo mešali - priča jedan od komšija ove porodice.

Svađali se zbog imovine

Prema nezvaničnim saznanjima, E. A. je često verbalno napadao svoje ukućane, a najčešće su se svađali zbog imovine. Reč je o dobrostojećoj novopazarskoj porodici koja je razvijala porodičnu firmu.

- Priča se da je razlog imovina, mada ne znam zašto jer su komšije imućne, imaju poslove i nekretnine - kaže meštanin ovog naselja.

U nedelju oko 16 sati u Ulici Vuka Karadžića začuo se jedan kraći rafal. Niko nije znao šta se događa. Zatim je usledilo još nekoliko rafala i pojedinačnih hitaca.

- E. A. je pucao u pravcu svojih sinova. Neki meci završili su u prozorima komšijskih kuća. Srećom, niko nije povređen. On se nakon tih rafala zatvorio u kuću. Onda se čuo još neki pucanj. Policija je blokirala celu ulicu, stanarima susednih kuća je savetovano da ne izlaze u dvorišta iz bezbednosnih razloga - priča izvor iz istrage.

Satima su policajci dozivali E. A. da izađe iz kuće, ali im on uopšte nije odgovarao. U nekoliko navrata njega su dozivali i članovi porodice, ali bezuspešno. Četiri sata kasnije ispred kuće stigli su pripadnici Žandarmerije.

- Izvršen je upad i u jednoj prostoriji zatekli smo njegovo beživotno telo. E. A. je izvršio samoubistvo najverovatnije nekoliko sati pre nego što je ušla Žandarmerija - kaže izvor.

On je sahranjen juče na groblju Gazilar u Novom Pazaru. Od njega su se oprostili članovi porodice, rođaci, prijatelji i komšije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading