ILIJA NAPAO MAJKU DOK SE TUŠIRALA Brat razvalio vrata i ugledao krvoproliće u stanu
Rina

Ilija Glišović (20), uhapšen pod sumnjom da je u Atenici kod Čačka ubio dedu Sretena (87), majku Slađanu (49) i oca Milana (57), po svemu sudeći je planirao ovaj gnusni zločin.

Tome u prilog ide nekoliko činjenica. Ilijin brat Nikola, koji je pronašao masakrirana tela dede, majke i oca, napustio je porodičnu kuću oko 19 časova na dan kad je počinjen ovaj svirepi zločin, kako bi se našao sa društvom u Čačku.

UBICI IZ ČAČKA ODREĐEN PRITVOR OD 30 DANA Dok su mu stavljali lisice na ruke rekao je samo jednu rečenicu

– Pre nego što je otišao u grad da se nađe s društvom, sedeo je s bratom, ocem, majkom i dedom i sve je bilo potpuno normalno – otkrivaju izvori iz istrage ovog brutalnog ubistva. Nikola je tela roditelja i dede pronašao na tri različita mesta u kući.

– Kad se vratio, video je da su roletne na kući spuštene, a vrata zaključana. Priča se da roletna na jednom prozoru nije bila spuštena do kraja i da je mogao da vidi nepomične krvave noge na podu. Razvalio je vrata, i sačekao ga je jeziv prizor. Majku je našao u kupatilu. Žena se verovatno tuširala pred spavanje kada ju je sin napao. Leš oca pronašao je u drugoj sobi, bio je samo u donjem vešu, a beživotno telo nepokretnog dede u krevetu. Odmah je zvao policiju, a onda i drugaricu iz komšiluka – objašnjavaju izvori dobro upućeni u detalje zločina.

IZABRAO ADVOKATA

Glišoviću je određen pritvor do 30 dana, a osumnjičeni je izrazio želju da ga zastupa advokat iz Čačka Ivan Čvrkić, koji još nije odlučio da li će to i učiniti. Iako nema zvanične potvrde, mnoge indicije ukazuju da je Ilija porodicu ubio zbog zavisničke krize.

Prema nezvaničnim saznanjima, Ilija se lečio od narkomanije i pre mesec dana je pušten sa odeljenja bolnice u Čačku.

Navodno je i ranije potezao nož na porodicu, a bio je i privođen u više navrata zbog nasilja i narkotika.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading