DEVOJKA KOJA JE SKOČILA S MOSTA IMA SAMO 16 GODINA Detalji drame u Čačku, maloletnica HITNO smeštena u Urgentni
Foto: RINA

"Šetao sam obalom kad sam video devojku koja skače u vodu. Kako voda nije dublja od jednog metra, videlo se kako stoji u vodi. Videlo se da je živa i tu je ostala u reci dok nisu stigli vatrogasci spasioci i izvukli je", kaže jedan od očevidaca.

Devojka je potom prebačena u Opštu bolnicu u Čačku, gde joj je ukazana neophodna lekarska pomoć i prema dobijenim informacijama nije životno ugrožena.

A prema najnovijim saznanjima, devojka koja je u ranim večernjim satima skočila sa putničkog mosta na Zapadnoj Moravi u Čačku je maloletna. Ona je nakon što su je iz vode izvukli vatrogasci spasioci hospitalizovana u Opštoj bolnici u Čačku.

"Devojka starosti 16 godina primljena je u Službu urgentne medicine, čačanske bolnice. Nakon opservacije koja je u toku, biće smeštena u jedinici intenzivnog lečenja i za sada nije životno ugrožena", rekla je Jelena Knežević, pr ove zdravstvene ustanove.

Maloletna devojka je naočigled prolaznika prešla ogradu i skočila u vodu. Prolaznici koji su se zatekli na licu mesta, kažu da je svesna stajala u vodi dok je na sigurno nisu izvukli varogasci spasioci.

"Ono što je spasilo devojku je plitka Morava, ne znamo ni da li trenutni vodstaj dostiže visinu jednog metra", kažu očevici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading