PUCNJAVA NA CUNAMIJU Radnik obezbeđenja ranjen tokom privatne žurke na splavu u Novom Beogradu
Masanori Jošida

Deni B. (22), radnik obezbeđenja splava „Cunami 5“ na Savskom keju u novobeogradskim blokovima, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u noći između petka i subote. Deniju je nekoliko minuta posle ponoći u obe noge pucao zasad nepoznati napadač, za kojim policija intenzivno traga.

PUCNJAVA NA CUNAMIJU Radnik obezbeđenja ranjen tokom privatne žurke na splavu u Novom Beogradu

Masanori Jošida

 

 

Kako saznajemo, splav je zakupila Nataša Đ. (18) koja je proslavljala punoletstvo. Sve je bilo u najboljem redu dok oko ponoći Nemanja J. (20) nije ušao u sukob s Denijem B. Ubrzo nakon toga na vratima kluba pojavio se revolveraš.

- Tokom proslave gosti na žurki su popili velike količine alkohola. Nemanja J. je u jednom momentu došao u sukob s obezbeđenjem tog splava. Nakon verbalnog okršaja usledila je i tuča, koja se brzo završila. Nemanja se nakon toga udaljio, ali se ubrzo vratio i opet pretio obezbeđenju. Verovatno revoltiran jer je izvukao deblji kraj, telefonom je pozvao nekog - objašnjava izvor Alo! upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, situacija se tada naizgled smirila.

- I sam Nemanja je nakon petominutnog razgovora delovao kao da je stišao strasti. Međutim, samo desetak minuta kasnije iz mraka je istrčao nepoznati mladić. Pogledom je tražio nekog, a kada je ugledao radnike obezbeđenja, izvukao je pištolj i pucao u pravcu Denija B. koji je bio u sukobu s Nemanjom. Nije se obazirao ni na ljude koji su stajali okolo - prepričava naš sagovornik.

PUCNJAVA NA CUNAMIJU Radnik obezbeđenja ranjen tokom privatne žurke na splavu u Novom Beogradu

Masanori Jošida

 

 

Kamere snimile napadača

Sagovornik Alo! blizak istrazi kaže da su uviđaj uradili pripadnici Uprave kriminalističke policije, koji su uspeli da na osnovu snimaka i pronađenih tragova identifikuju revolveraša.

- Pitanje je trenutka kada će mu lisice biti stavljene na ruke - navodi on.

 

Meci su radniku obezbeđenja prošli kroz levu i desnu nogu. Nakon što su odjeknuli hici nastala je prava panika, koju je napadač iskoristio da pobegne.

- Na osnovu snimaka sigurnosnih kamera koje su postavljene po novobegradskim ulicama utvrđeno je njegovo kretanje. Osumnjičeni je pobegao Ulicom Omladinskih brigada. U toku je potraga za njim - kaže izvor Alo!.

Kobna žurka na Cunamiju

Splav ispred koga se dogodila pucnjava prošle godine se našao na stranicama crne hronike zbog smrti 20-godišnjeg Milana Aranđelovića.

Takođe na proslavi koja se održala 11. jula 2021. Milan je oko dva sata iza ponoći skočio u vodu. Dva puna dana trajala je potraga njim, dok telo nije pronađeno ispod tog splava.

Kako su tada ispričali njegovi prijatelji, Milan im je rekao da ide „da popije kafu sa tatom“. Ove njegove reči ne bi bile toliko čudne da mu otac nije preminuo pre 10 godina.

Po tragediji, Milanova majka Verica je rekla da je na proslavi bilo 30 dece, a da niko od njih ne zna šta se desilo.

- Nemoguće je da baš niko od njih nije video da ga nema i šta se zapravo dogodilo. Gledali smo snimke sa tri kamere prijatelj, komšija i ja. Nisam uspela da ga vidim na tim snimcima - rekla je ona nakon tragedije.

 

 

PUCNJAVA NA CUNAMIJU Radnik obezbeđenja ranjen tokom privatne žurke na splavu u Novom Beogradu

Masanori Jošida

Privatna arhiva

 

 

Ranjenog radnika obezbeđenja kolege su odnele na susedni splav, gde su mu previjene rane i gde je sačekao policiju i Hitnu pomoć.

- Osim tragova krvi, policajci su na licu mesta pronašli i čaure. Obavljen je razgovor i s Nemanjom J., koji je odbio da sarađuje s inspektorima i nije želeo da kaže s kim se čuo. U međuvremenu, radnika obezbeđenja su lekari Hitne pomoći prevezli u Zemunsku bolnicu, gde je zbrinut i gde su mu konstatovane prostrelne rane - rekao je izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading