PORODICA ZAVIJENA U CRNO! Rođaci zavapili: Niko ovo nije slutio, ugašeno nam je prezime!
Rina

Oni u glas ističu da su ubijeni živeli kako skladna porodica, te da ne mogu da poveruju šta je moglo da se desi, šta bi mogao da bude uzrok ovako jezivog zločina. Istina oni ne spore da je u ranoj mladosti bio uzoran mladić i sportista, ali osumnjičeni za ubistvo porodice Ilija u poslednje vreme imao je ozbiljnih problema s narkoticima.

- Tačno je da se Ilija bavio fubdalom, ja sam godinama radio kao rukometni trener. Šokirani smo ovim što se noćas dogodilo. Porodica nam je zavijena u crno, ugašeno nam je prezime. Niko ovo nije slutio- kaže Radenko Gagic, bliski rođak porodice, zaustavljajući suze u očima.

Šokantna vest o surovom ubistvu najbližih rođaka, prenerazila je rođaka ubijenog ded Sretena, Isidora Glišovića koji živi nekih 200 metara dalje od kuće u kojoj se desio užasan zločin.

PORODICA ZAVIJENA U CRNO! Rođaci zavapili: Niko ovo nije slutio, ugašeno nam je prezime!

Rina

 

- Bila je ova korona, poslednjih godinu dana se nismo previše posećivali. Živeli su normalno, skladno, ko je mogao naslutiti ovakvu nesreću- zavapio je Isidor.

Iako je osumnjičeni za trostruko ubistvo uhapšen, policija još uvek ne dozvoljava prilaz, ulici i kući u kojoj je izvršen jezivi zločin.

Dolazio s devojkom u kafanu da kupuje hranu

U lokalnoj kafani monstruozni zločin je od jutros jedina tema. Svi dobro poznaju Iliju, koji je uhapšen pod sumnjom da je noćem usmrtio oca, majku i dedu.

PORODICA ZAVIJENA U CRNO! Rođaci zavapili: Niko ovo nije slutio, ugašeno nam je prezime!

Privatna arhiva

 

-  Šta da vam kažem, niko ovo nije očekivao. Zaprepašćeni smo. Znali smo da ima problem sa drogom, ali nikada nije pravio probleme- ispričale su komšije u lokalnoj kafani otkrivajući da stariji brat, koji je srećom prećiveo masakr jer kobne noći nije bio kući, ne živi sa ubijenim već u Kragujevcu gde je zaposlen u jednoj štampariji.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mish

10.04.2022 11:49

Tragedija velika,a rodjak se brine sto je ugaseno prezime?!? Ne daj boze n8kom takve rodbine!!