BANANE SU PROVALJENE Srpski državljani pali u Španiji s tovarom droge, krili je u ovom voću
Alo

Dvojica Srba i Slovenac uhapšeni su u Španiji zbog šverca 88 kilograma marihuane. Za razliku od brojnih zaplena droge u tovarima s bananama, ovog puta narkotici su bili sakriveni među breskvama!

Policija je 29. marta uhapsila tri muškarca i tom prilikom zaplenila 88,7 kilograma ove droge, koja je bila vakuumirana i u paketima.

- Ova policijska akcija nazvana je „Trevenkue tvins“, a imala je zadatak da razbije organizovanu kriminalnu grupu koja je radila iz skladišta na industrijskom imanju u Sijueli u Granadi. Oni su ovo skladište pretvorili u laboratoriju, gde su dovozili drogu, skladištili je, vakuumirali i spremali za uličnu prodaju po gradovima centralne Evrope - prenose lokalni portali.

BANANE SU PROVALJENE Srpski državljani pali u Španiji s tovarom droge, krili je u ovom voću

Alo

Španska Policija

Kako navode, agenti Tima za organizovani kriminal i borbu protiv droga pravosudne policije Granade,  skladište su otkrili prošle nedelje.

- Nekoliko osoba je čuvalo skladište, a agenti su rešili da ne upadaju unutra, već da postave tim koji će ih nadzirati. Kada su 29. marta videli kako kamion slovenačkih registarskih oznaka ulazi u skladište, istražitelji su iskoristili taj trenutak. Civilna garda je upala unutra i zatekla Srbe i Slovenca kako između paleta breskvi utovaraju 24 kutije u kojima se nalazi 25 kesa sa vakuumiranim pupoljcima marihuane  - saopštila je lokalna policija.

Istražitelji su otkrili da su Srbi odgovorni za skladište, a da je kamion u vlasništvu uhapšenog slovenačkog državljanina.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading