hitna
Foto: Alo/Foto: Alo!/Masanori Jošida

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kovinu, povređena je trudnica G. T. (28) , njen suprug P. S. (28) i njena svekrva koji su tom prilikom zadobili teške telesne povrede.

Kako se saznaje, povređena trudnica i njen suprug prevezeni su u Urgentni centra u Beogradu. Nesreće se, podsetimo, dogodila kada je muškarac iz sela Gaj, jutros oko 11 sati, inače, vozač automobila marke BMW preticao kamion i direktno se sudario sa "pežoom" u kom je bila trudnica sa porodicom.

- Trudnica G. T. ima teške telesne povrede i prilikom saobraćajke je zadobila povrede glave i intubirana je. Ona ima i prelome, pa će morati i kod hirurga. Poslata je na dalje lečenje u UC Beograd na odelenje neurohirurgije. Takođe, nju će pregledati i ginekolog kako bi se ustanovilo da li je da bebom sve u redu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Njen suprug P. S. ima višestruke povrede i prelome. I on je kako i njegova supruga intubiran i išao je na skener glave. Njegova majka je hospitalizovana u pančevačkoj bolnicu, na odeljenju ortopedije je zbog preloma i sutra će biti operisana.

Izvor kaže da je i vozač BMW zadržan na bolničkom lečenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading