NADRILEKAR SAVA NA SUĐENJU NIJE ŠTEDEO ŽRTVE Odbio ženu koja je htela da bude intimna sa njim, jednoj klijentkinji znao ime ljubavnika
Foto: Printscreen/instagram

Sitan, blago pogrbljen, odeven u belu košulju i braon pantalone, izgleda sasvim drugačije od onoga kako ga pamtimo sa slika iz ordinacije „Dr Sauvage”. Sava Knežević (24) više od dva sata juče se branio od optužbi da je teško narušio zdravlje sedam osoba, usput se lažno predstavljajući kao doktor.

Odgovarajući na pitanja direktno vezana za oštećene i njihove motive da ga terete, Knežević neke nije štedeo. Tako je za jednu rekao da je htela da bude intimna sa njim, što njemu nije bilo prihvatljivo. Povrh toga, rekao joj je da se novo uvećanje zadnjice koje je želela „graniči sa ukusom za lepotu”. Prema njegovim rečima, druga oštećena je, pak, imala nameru da od njega izvuče 8.000 evra. Za nju je još rekao i da mu je bila bliska prijateljica, toliko bliska da je znao i ime njenog ljubavnika. Knežević je naveo i da je pokušala da napadne njega i njegovu majku na adresi u Rumi gde su se preselili, za šta se vodi krivični postupak.

LEKARI BILI KOD NJEGA NA OBUCI

Knežević je juče rekao i da se nikada nije predstavljao kao doktor, da su svi znali koje je njegovo znanje i zvanje, da se isključivo bavio antiejdžingom, za šta se obučavao u Italiji, Španiji, Francuskoj, Monaku, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Prilikom svih intervencija, koje su bile kozmetičke, služio se aparaturom za koju je imao potrebne sertifikate. Zahvate za koje nije imao licencu i znanje, prema njegovom iskazu, izvodili su lekari.

– Nismo nikoga sekli. Zašivanje su radili lekari. Anestetik za laku sedaciju je davao anesteziolog uz asistenciju anestetičara – rekao je Knežević.

Za lekare koji su bili angažovani da asistiraju kod njega rekao je da su bili lekari opšte prakse i da su svi radili, isto kao i on, bez ikakve nadoknade.

– Učio sam ih tehnikama koje na fakultetu ne mogu da nauče – odgovorio je Knežević na pitanje tužioca o motivu lekara da asistiraju kod njega, koji je student prve godine stomatologije.

FINANSIRAN IZ PORODIČNE UŠTEĐEVINE

Knežević je rekao i da je klinika njemu služila kao baza da prijateljima može da pomogne, kao i da svi stiču praksu, veštine i znanja.

– Deo opreme sam dobio, deo je nabavljen zahvaljujući porodičnoj ušteđevini, nešto je od rođaka i prijatelja koji prave nameštaj. Prostor na Terazijama je rentiran isto zahvaljujući ušteđevini. Otac ima dobar posao, majka je preduzetnica, brat je zaposlen, ja sam po pozivu držao kongrese – rekao je Knežević uz naglašavanje da je dobio poziv za jedan takav za septembar ove godine.

Upitan, rekao je još i da je on taj koji je nabavljao potrošni materijal, koji je, kako je rekao, kupovao po lokalnim apotekama. Inače, koliko se Knežević fizički promenio, možda najslikovitije kazuje detalj da je umalo promakao novinarskim ekipama ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu. Više ga je odalo ponašanje nego sam izgled i tu mu nisu pomogle ni naočare za sunce koje je nosio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading