Manijak oteo devojku (19), spasao je taksi! Nepoznati muškarac preksinoć pokušao da siluje tinejdžerku
Foto: Alo.rs

Strava i užas! Tinejdžerku (19) iz Železnika nasred ulice i s leđa napao je nepoznati muškarac koji je pokušao da je odvuče u mračni prolaz i siluje! Nesrećnu devojku u poslednjem trenutku je spasao vozač taksija.

Kako saznajemo, stravičan napad dogodio se oko 2.30 sati u noći između petka i subote, u Ulici radnih akcija u Železniku kod zgrade broj 19. Devojka je bila sama na ulici kada ju je s leđa napao muškarac.

- Ona se kretala trotoarom. Kada je htela da pređe Ulicu radnih akcija, iznenada joj je prišao nepoznati muškarac. Zgrabio je i počeo da je vuče preko ulice. Jednu ruku joj je stavio preko usta, a drugu oko vrata. Na silu je počeo da je vuče ka mračnom prolazu, koji vodi do obližnjih kuća. Stavio joj je ruku na usta da ne bi mogla da doziva pomoć. Pretpostavlja se da je pokušao da je odvuče negde i siluje - navodi izvor, i dodaje da je devojka sve vreme očajnički pokušavala da se otrgne, ali je on bio mnogi snažniji od nje. Srećom, u pravom trenutku naišlo je taksi vozilo.

Manijak oteo devojku (19), spasao je taksi! Nepoznati muškarac preksinoć pokušao da siluje tinejdžerku

Foto: Alo.rs

foto: shutterstock

- Pored njih je proletelo taksi vozilo koje se naglo zaustavilo. Vozač je primetio da nešto nije u redu, jer je mladić vukao devojku preko ulice kao na filmu. Čak i kad je video taksistu, nastavio je da je vuče za ruku. Par trenutaka kasnije ipak je odustao i ubrzano odšetao preko ulice kao da se ništa nije dogodilo. Kada je prešao ulicu i ušao u mračni prolaz, počeo je da trči. Šokirana devojka dotrčala je do taksiste, a zatim su zajedno pozvali policiju - priča naš sagovornik. 

Devojka silovana u Mirijevu

Sličan napad dogodio se krajem januara u Mirijevskom bulevaru u Beogradu, kada je muškarac napao i silovao devojku staru svega 22 godine. Policija je uhapsila osumnjičenog D. I. (31) koji je devojku u toku noći najverovatnije pratio, a zatim je odvukao u mračni deo iza zgrada. Zgrabio je i pocepao joj odeću, a zatim se iživljavao nad njom. Srećom, ubrzo posle napada je uhapšen

Kako saznajemo, ceo napad zabeležile su nadzorne kamere s jedne od susednih kuća. Policija je došla na lice mesta i odmah preuzela video- zapis napada i krenula u potragu za napadačem.

- Verovatno je pratio devojku neko vreme i odlučio da je zaskoči kad je ulica bila pusta. Međutim, taksi vozilo mu je poremetilo planove. Devojka je ispričala da je imao veliku neurednu bradu, kapuljaču na glavi i nije govorio srpski. Zbog toga se sumnja da je reč o migrantu, jer se, prema rečima meštana, nedaleko odatle nalazi kuća u kojoj se okupljaju - kaže naš izvor.

Kako se navodi, napadač je na sebi imao sivi duks s kapuljačom, sive patike i tamnu trenerku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading