CELO SELO JE U ŠOKU Stric Miloša koji je lovačkom puškom usmrtio roditelje ispričao medijima nove detalje
Foto: privatna arhiva

Kako stric dalje priča za "Blic", Milošev otac A. I. i majka G. I. živeli su Kusadku, a u vikendicu su dolazili povremeno zbog seoskih radova. Miloš je kaže bio oko godinu dana u Holandiji na privremenom radu, ali niko ne zna kojim se poslom bavio. Nedavno se kaže vratio iz inostranstva, i od tada je živeo sa roditeljima u istoj kući.

DETALJI UŽASA NA PALILULI Sin osumnjičen za smrt majke, predao se policiji

Stric priča da su u selo juče došli skupa svi troje zbog posla koji su imali da obave, i da se iznenda bez poznatog razloga desio ovaj nemili događaj.

- Oni su juče došli zajedno da vuku neka drva i upalili su traktor i onada se to desilo. Nisam čuo nikakvu svađju, baš ništa. On je došao kod mene i kuka, plače, kaže: "Ubio sam oca i majku, pomozi da ih oživim". Niti znam zbog čega, niti ništa. Ja sam odmah zvao hitnu i miliciju i više nisam mogao ni da priđem tamo, oni su ubrzo došli ali već je bilo kasno, roditelji su bili mrtvi. Tamo više nisam mogao da priđem - priča stric.

On nam objašnjava da Miloš ni tada ništa nije govorio, samo je kukao i plakao.

Miloš ima i brata koji živi u Beogradu sa svojom porodicom. On je na mesto tragedije došao uveče.

+UBO SEBE NOŽEM U GRUDI USRED KASAPNICE Krvavi haos na Paliluskoj pijaci, incidentu prethodili LJUBAVNI problemi

Prema rečima strica, koji je dobro poznavao porodicu, Miloš nikada nije važio za problematičnog mladića a porodica je uvek živela skladno. Nije poznato da su imali neke porodične probleme. Iako se u selu priča da je Miloš konzumirao nedozvoljene opijate, stric kaže da mu to nije poznato.

- Ne znam stvarno ništa, koliko znam on nikad nije pravio nikakve problem, niti je bio problematičan - kaže stric.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading