TEŽAK INCIDENT U DEČJOJ AMBULANTI U VALJEVU Potukla se dvojica lekara, jedan bio u alkoholisanom stanju
Alo!/Marko Metlaš

Nemili incident se dogodio u prostorijama dečje hirurške ambulante valjevske bolnice, a rešen je, po našim saznanjima, tako što je dvojicu lekara iz klinča razvadio medicinski tehničar, a policija po anonimnom pozivu stigla na lice mesta, javlja Blic.

- U ambulanti se nalazio dr A.K, kada je u nju došao njegov kolega dr S.Đ. koji ga je upitao „zašto je došao u njegovu smenu“, zatim šutnuo stolicu na kojoj je A.K. sedeo, pa mu prišao iza leđa i rukom mu zadao udarac u lice. Napadnuti lekar je zatim ustao i rukama za mantil uhvatio kolegu, posle čega su obojica pali na pod gde je došlo do razmene nekoliko udaraca – priča pouzdani izvor Blica.

UKRAO NOVAC IZ CRKVE I POBEGAO KROZ PROZOR Policija uhapsila lopova brzom intervencijom

Veću tuču sprelio je medicinski tehničar koji je iz ambulante čuo buku, utrčao u nju i uspeo da ih razdvoji, a ubrzo je na lice mesta stigla i alarmirana patrola policije. Obojici lekara konstatovane su lake telesne povrede, alkotestirani su i dok A. K. nije bio pod dejstvom alkohola, doktoru S. Đ. utvrđeno je prisustvo 1,16 promila alkohola u krvi.

Policija je, kako saznaje Blic, o slučaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo koje se izjasnilo da je u pitanju krivično delo nanošenja lakih telesnih povreda iz člana 121. Krivičnog zakona za koje se preduzima privatna tužba, te da se od obojice lekara uzmu iskazi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mokica

21.03.2022 18:14

Obojoca mars napolje valjda ima i oni sto ne piju