VOĐA "GROBARA" UBIJEN IZ SNAJPERA PRED ŽENOM Branislav Penčić (41) likvidiran na ulici u Obrenovcu
MUP

Zločin se dogodio juče oko 15 časova. Na Penčića je pucano u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu dok je šetao sa suprugom. Meci su ga pogodili u grudi, nakon čega je prevezen u obrenovački Urgentni centar, gde je podlegao povredama. Niko ko se našao u blizini nije čuo pucnje, pa se sumnja da je on likvidiran iz snajpera sa prigušivačem sa veće daljine.

VOĐA

MUP

printscrin

 

 

Odmah nakon što je prijavljeno ubistvo, beogradska policija je započela akciju „Vihor“ i blokirala Obrenovac. Na licu mesta je urađen uviđaj, koji su obavili  forenzičari i inspektori kriminalističke policije po nalogu i u prisustvu zamenika Višeg javnog Tužilaštva.

Na Penčića je pucano i 2016 godine. Tada je ranjen u noge, ali nije želeo da kaže ko ga je ranio. Inače, on je poznat policiji, a protiv njega je ranije podneto više od 12 krivičnih prijava.

VOĐA

MUP

printscrin

 

Navijačka grupa „Head Hunters“ jedna je od podgrupa na jugu, a vođe tih grupa često su se nalazile pred licem pravde. Policija sumnja da je Penčić bio upetljan u poslove s drogom, pa jedan od pravaca istrage ide i u tom pravcu.

- Nakon hapšenja Belivuka i njegove kriminalne grupe, nastala je bura među navijačima jer su mnogi pokušali da preuzmu poslove s drogom. Najžešći sukob nastao je unutar samih partizanovaca. Nije isključeno da je Penčić žrtva tog obračuna. Ipak, s obzirom na to da je u likvidaciji najverovatnije korišćen snajper, nisu isključene i druge opcije da se ovde radi o nečemu mnogo krupnijem, a istraga će pokazati šta je u pitanju - kaže izvor Alo!.

Prema njegovim navodima, policija između ostalog proverava evidenciju ulaska u Srbiju, kako bi se utvrdilo da li je eventualno ubica došao iz neke susedne zemlje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
GORAN

20.03.2022 10:39

Ne mgu da shvatim da nekoga mogu da ubiju zbog glasnog navijanja, pri tom da ubica dođe iz inostranstva. Ko bre to plaća i zašto, da ubijaju tolike navijačke vođe?