POTERA ZA PUCAČEM Raspisane poternice za A. Š. i Stefanom V. zbog pucnjave u klubu Stefan Braun
Alo

Sud je dvojici begunaca odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom roku i zbog uznemirenja javnosti.

Alo

alo-foto-dejan-briza

Drugoj dvojici osumnjičenih za učešće u ovom obračunu Slavoljubu Trajkoviću (42), zvanom Trajke, i Nikoli Stankoviću (25), zvanom Pivce, koji su uhapšeni dan nakon napada, određen je pritvor do 30 dana. Milica D. (28), koja se tereti za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je osumnjičene odvezla i krila nakon pucnjave, puštena je da se brani sa slobode, uz meru zabrane napuštanja boravišta.

Alo

alo-foto-dejan-briza

 

Četvorica muškaraca se terete da su izvršili krivična dela teškog ubistva u pokušaju i nedozvoljenog nošenja oružja. Kako je Alo! pisao, Milica D. je u noći između ponedeljka i utorka napravila incident u klubu, zbog čega je došlo do sukoba i tuče. Ona i njeni prijatelji su potom izbačeni iz lokala, nakon čega su se vratili naoružani. Kada ih Čuljković nije pustio da uđu, zapucali su na njega.

Kako se nezvanično saznaje, u Čuljkovića je pucao A. Š., dok je jedan metak, koji je završio u zidu, ispalio i Trajković, što je on na saslušanju negirao. On je rekao da je učestvovao u tuči, a da je pištolj „možda sam opalio“, tvrdeći da on nije povukao oroz.

Podsetimo, Trajković je pre devet godina hapšen zbog iznude zajedno sa Karađorđem Subotićem. Poslednjih godina bio je blizak sa Aleksandrom Gligorijevićem Pukijem. Njih dvojica su, navodno, radili o glavi Veljku Belivuku, pa je on rešio da ih preduhitri. Gligorijević je svirepo ubijen u „klanici“ u Ritopeku, dok je Trajković izbegao stravičnu sudbinu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading