PRONAĐENO TELO STARICE U STANU U MIRIJEVU Popila tablete, pa se ugušila kesom?
Foto: Alo.rs

Stravičan prizor! Telo žene iz Beograda, stare oko 70 godina, pronađeno je u stanu ispod ćebeta sa kesom na glavi. Ispituje se da li je reč o samoubistvu ili ubistvu!

Kako saznajemo, stravičan prizor zatečen je u utorak uveče u stanu u Mirijevu u kojem je nesrećna žena živela kao podstanar. Žena, koja je bila pravnica u penziji, nije se javljala nikom danima, zbog čega su vlasnici u prisustvu svedoka odlučili da obiju stan.

- Žena je ležala na krevetu prekrivena ćebetom, a na glavi je imala kesu. Nije primećeno da je u stanu bilo premetačine, zbog čega se pretpostavlja da je reč o samoubistvu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da navodno ima samo sina, ali da je on u zatvoru zbog prevare.

PRONAĐENO TELO STARICE U STANU U MIRIJEVU Popila tablete, pa se ugušila kesom?

Foto: Alo.rs

Stan u kojem je starica živela kao podstanar foto: Alo.rs

- Njen sin je problematičan, postoji mogućnost da je digla ruku na sebe zbog svih problema koji su je snašli. Bila je u penziji i uglavnom je živela usamljeničkim životom. Sumnja se da je četiri dana ležala mrtva u stanu. Komšije sumnjaju da je popila tablete, jer, kako im je rečeno, kesa na njenoj glavi nije bila vezana - tvrdi naš sagovornik.

Komšije dodaju i da su nesrećnu ženu i prošlog leta našli bez svesti na podu stana i da pretpostavljaju da je i tada pokušala samoubistvo.

Telo je preneto na Institut za sudsku medicinu, kako bi se obdukcijom utvrdio tačan uzrok i vreme smrti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading