TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE Pijan i bez dozvole kolima ubio pekara
Printscreen/Google maps

Enrike Kančar (19) poginuo je u noći između subote i nedelje u selu Gunaroš, kod Bačke Topole, kada je na njega automobilom naleteo D. T. (22), koji je vozio pijan i bez vozačke dozvole!

Kako saznajemo, vozač je uhapšen i biće priveden tužiocu uz krivičnu prijavu, a nastradalog mladića oplakuju u Gunarošu, ali i u Bogarašu kod Sente, odakle je rodom.

Meštani Gunaroša izjavilil su juče da su poznavali nastradalog mladića. Za tragediju su, kako su naveli, saznali iz medija i nisu upoznati sa detaljima. Jedino su znali da je tinejdžer išao peške pre nego što je na njega naleteo automobil.

- Komšije su ispračale da je nastradao Enrike. On je inače iz Bogaraša, dakle komšije smo. Svi smo u šoku i mnogo smo tužni jer je to bio primeran mladić. Mnogo je bio dobar. Voleo je svoju porodicu. Koliko znam, on je završio školu za pekara, ali onda je otišao u inostranstvo da radi. Kažu mi da se vratio zbog neke porodične proslave. Ne znam šta je trebalo da slave, ali je Enrike pre porodične proslave otišao da se pozdravi sa svojim društvom u jednom kafiću u susednom selu. Tuga je to velika - rekao je meštanin Gunaroša.

TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE Pijan i bez dozvole kolima ubio pekara

Printscreen/Google maps

 

On, kako je je dodao, poznaje i vozača koji je pokosio mladog pekara, ali o njemu nije želeo ništa da kaže.

Međutim, napomenuo je da se put nalazi blizu kuća u njihovom selu i da je zbog toga opasno kretati se nepropisno na toj deonici.

- Mnogi meštani voze automobile i traktore bez vozačkih dozvola. Ovo je opasna deonica. Imam četiri sina i tri ćerke i plašim se za njih. Nemamo ni signalizaciju, a ni adekvatno osvetljenje. Mnogo mi je žao što je Enrike poginuo. Vredan je i pošten bio. Nije ovo zaslužio, kao ni njegovi roditelji - navodi meštanin Gunaroša.

Vozač koji je usmrtio tinejdžera poslat je na trežnjenje. Takođe, određeno mu je i zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Radio i kao poljoprivrednik

Kako pričaju žitelji Gunaroša, nastradali tinejdžer navodno je radio u jednom poljoprivrednom preduzeću pre nego što je otišao u inostranstvo.

- To je poznata firma u Bačkoj Topoli. Međutim, posle nekog vremena je otišao preko granice da bi zaradio novac za sebe i svoju porodicu. Ali eto, kada je pokušao da im se vrati, tragično je nastradao - pričaju meštani Gunaroša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading