HOROR U LOZNICI Želeli da imaju se*s sa staricom, kada je odbila UGUŠILI JE I ZAPALILI
Foto: Shutterstock

Nesrećna žena je ubijena pre više od dve godine, tačnije 3. januara 2020., a juče je u okolini Loznice uhapšen N.J. (28). On je priznao zločin, koji je u prvi mah poricao. 

Uhapšeni je policiji otkrio i da je imao saučesnika G. N.(41) iz Sremske Mitrovice koji se zbog drugog krivičnog dela nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Beogradu, ali i da su navodno, sa ubijenom nameravali da imaju intimne odnose, kao i da su je ranije posećivali iz istih pobuda. 

- N.J. je priznao da je sa prijateljem došao kod Slavke u stan u centru Loznice. Žena im je otvorila vrata stana, ali nije bila srećna što ih vidi. Oni su je napali, a ona se opirala i pretila im policijom. Zadali su joj nekoliko udaraca i ugušili je jastukom, a onda izazvali požar da bi vatrena stihija progutala staricu i njihove tragove - kazao je izvor.  

Uhapšenom N.J. i njegovom saučesniku se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i izazivanje opšte opasnosti. Prvoosumnjičeni N.J. je juče saslušan i pred zamenikom Višeg javnog tužioca u Šapcu, a saslušanje njegovog saučesnika biće uskoro obavljeno u zatvoru.

Saznaje se i da je uhapšeni od ranije poznat policiji zbog različitih krivičnih dela, poput krađa i trgovine drogom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading