UBICA SA POTERNICE PLJAČKAO STANOVE Bojan Božić (35) iz Obrenovca, za kim tragaju srpske vlasti, uhapšen u Banjaluci
Alo Mup

Božić je uhapšen sa dvojicom Hrvata i jednim državljaninom BiH zbog krađa na teritoriji Banjaluke, Bijeljine i Doboja. 

 
Božić je tražen zbog tri dela, a to su povreda koja je uzrokovala smrt, ubistvo iz nehata i ubistvo.

Alo Mup

 

 

Božić je pao u policijskoj akciji „Multi“, a pored njega lisice su stavljene i hrvatskim državljanima Luki Lasiću i Branimiru Aničiću, kao i Đorđu Ćetkoviću iz Bijeljine. Policija traga i za njihovim saučesnikom K. M. iz Livna.

Alo Mup

 

 

Ova grupa se tereti za veći broj krađa na području Banjaluke, Bijeljine i Doboja. Na njihovoj meti su se nalazile porodične kuće iz kojih su odnosili sve što su mogli!

Kako se sumnja, provalili su u najmanje osam kuća, i to od januara do trenutka hapšenja. Iz njih su odneli novac, zlatni nakit, belu tehniku, alat, lična dokumenta... a iz pojedinih garaža odvozili su i automobile.

Policija je akciju hapšenja sprovela na području Banjaluke i Sarajeva. U objektima koje su uhapšeni koristili pronađen je ukradeni zlatni nakit, provalnički alat, delovi oružja, ukradena bela tehnika... Takođe, policija je pronašla i ukradena lična dokumenta, brojne telefone, SIM kartice, komplete i delove policijske uniforme, tablete ekstazija i druge narkotike.

Alo Mup

 

 

- Nakon hapšenja usledila je njihova identifikacija. Tad je ustanovljeno da je za Božićem raspisana međunarodna Interpolova poternica. On se sumnjiči za tri dela, a to su povreda koja je uzrokovala smrt, ubistvo iz nehata i ubistvo - naveli su iz policije BiH.

Bojan Božić je hapšen i 2014. godine, i to u Podgorici. Crnogorska policija ga je teretila da je sa Darkom Žudićem (38) iz Pančeva opljačkao 16 stanova u Podgorici i jedan u Kotoru.

Alo Mup

 

 

I tada je policija prilikom pretresa stana koji su osumnjičeni iznajmili u Ulici Vasa Raičkovića u Podgorici, pronašla ukradene laptope, zlatni i svarovski nakit, ženske tašne, satove, bižuteriju, patike, jakne i ostalu garderobu.

Utvrđeno je da su krali u svim delovima grada, a specijalnost su im bili stanovi na prvom spratu. Jedan od njih bi postavio drugome lopovske, pa bi ga podigao do terase preko koje su upadali u domove.

Komentari (0)

Loading