OSUMNJIČENI JE PRE BLEKIJA PRESRETAO LJUDE PO GRADU! Pojavili se do sad nepoznati detalji ubistva Kristijana Kostića
Foto: Printscreen/Youtube

Prošle nedelje, u noći između utorka i srede 9. februara je pretučen na smrt u Kosovskoj ulici u centru Novog Sada poznati ulični svira, 61-ogodišnji Kristijan Kostić Bleki. Javnost je ostala zgrožena ovim saznanjem, a onda su i brojni Novosađani. Svi oni koji su poznavali Blekija i njegovi prijatelji počeli su da svedoče koliko je Bleki bio dobar čovek.

ADA CIGANLIJA ZAHVAĆENA VATROM Strašan požar progutao poznati prestonički restoran - Alo.rs

Kristijan Kostić Bleki je od zadobijenih povreda umro u kliničkom centru. Osumnjičeni za ovo monstruozno ubistvo je ubrzo potom i uhapšen, a reč je o Ž.R. (21) iz Žablja koji je uličnog svirača tukao rukama i nogama.

Novi, do sad nepoznati detalji su i to da je u ranim jutarnjim satima Kostić išao ulicom, kada je primetio osumnjičenog za ubistvo. Pre Kristijana Kostića Blekija osumnjičeni je zaustavljao ljude tražeći im novac.

Na kamerama se vidi kako je Ž.R izašao iz lokala i pokušao da dođe do novca. Kada je došao do Kristijana Kostića počeo je krvnički da ga udara. Kristijan Bleki Kostić je preminuo sa polomljenom lobanjom i rebrima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Duki

14.02.2022 20:12

Strašno.! Pitam se kako nije niko od ljudi koji su bili presretani prijavio policiji da postoji mladić koji presreće ljude i traži od njih novac.Možda bi se onda i sprečio ovaj monstruozni čin. ŽŔ koji je pretukao do smrti nedužnog uličnog svirača očigledno je u svom odrastanju bio zanemaren u smislu da nije imao prisustvo majke koja svojom ulogom prenosi na dete ljubav,paznju,nežnost.U nedostatku svega toga izgrađen je mladić bez empatije,hladnokrvan bez ikakvih osećanja.Žalosno i užasno. Možda je bio izložen i nasilju za koje se nezna,zbog čega mu se pojavljuje samo strah.To je u izjavi policiji rekao kad je video krv malo se uplašio.