ŽELIM DA DETE VODIM U IGRAONICU I ZOO VRT Nadrilekarka Olgica iznela ove zahteve pred sudiju
Foto: ilustracija

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu juče je odložen glavni pretres na suđenju nadrilekarki Olgici Markanović, zbog optužbi da je estetskim zahvatima unakazila više žena.

Advokat Borivoje Borović, branilac nadrilekarke rekao je na sudu da imaju predloge o kojima bi trebalo da se razmotri.

- Skrenuo bi pažnju da se moja branjenica nalazi u pritvoru već šest meseci, a da tokom tog perioda nije započeo glavni pretres, kao i da se radi o suđenju u nerazumnom roku koji se kose sa ljudskim pravima i slobodama. Smatram da su se stekli uslovi da se okrivljenoj ukine dosadašnji kućni pritvor i da se on zameni sa merom zabrane napuštanja mesta prebivališta, inače Beograda - rekao je Borović.

Advokat je dodao da ukoliko se sud misli da se nisu stekli uslovi za ovo, oni imaju još jedan predlog.

- Pošto je Olgica jedini straratelj nad maloletnim detetom smatram da je humano da i to dete ne bude u pritvoru zajedno sa majkom. Da joj se omogući veći broj sati van kuće - a to je četri sata - dodao je Borović, dok se nadrilekarka složila sa ovim predlogom:

- Obavezujem se da ću poštovati sve određene mere koje mi sud odredi, ali bi želela više sati da dete vodim u igraonicu i u zoološki vrt.

Inače, Olgica Markanović svojim atraktivnim izgledom izaziva mnogo pažnje, pa je tako sada došla odevena u kožnu braon kombinaciju, a imala je i bundu u istoj boji. Ona se prošlo ročište pojavila sva u belom, tada je imala belo odelo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading