DŽONIĆEV POTPIS REŠAVA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ Rukopis ubice iz Moravca poslat na veštačenje
Foto: Alo.rs

Goran Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra 2021. u selu Moravac ubio Gorana, njegovu ženu Gordanu i ćerku Lidiju Đokić, juče je u Višem javnom tužilaštvu u Nišu dao svoj potpis kako bi se on uporedio s rukopisom koji je nađen na dokumentaciji u vreći s parama otetih od žrtava. Potpise su dali i njegovi sinovi Milan i Stefan, kao i braća Aleksandar i Kostadin Milošević, zvani braća Jojke.

NENAD PERIŠ SE ODVEZAO U SMEDEREVO Najsrećniji bih bio kada bih uspeo da shvatim šta se dogodilo

Andrija Magdalinić, branilac braće Jojke, izjavio je da ni ovi dokazi neće povezati njegove branjenike s ubistvom Đokića.

- I moji klijenti i ostali osumnjičeni dali su uzorak rukopisa, tačnije potpise, radi grafološkog veštačenja. To ništa ne menja u odnosu na Miloševiće, jer oni nemaju nikakve veze sa zločinom - rekao je Magdalinić.

DŽONIĆEV POTPIS REŠAVA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ Rukopis ubice iz Moravca poslat na veštačenje

Foto: Alo.rs

 

On je objasnio da će se obaviti poređenje pismenih dokumenata s potpisima osumnjičenih.

- Ovo su dokazne radnje u finišu istrage. Ostaje još veštačenje video-zapisa. Rok za završetak istrage je sredina aprila. Do tada treba da se podigne optužnica ili obustavi istraga. Očekujemo da moji klijenti što pre budu pušteni iz pritvora. Kostadinu je danas rođendan, odvojen je od porodice, zaista bi trebalo da se za njih ovo završi jer svi dokazi govore da su nevini - rekao je branilac Miloševića.

OGLASILA SE ALEKSINA MAJKA NAKON ŠTO JE PRONAĐEN Ovo je otkrila novinarima

Podsetimo, Goran Džonić se sumnjiči da je Đokiće najpre oteo, a potom ubio hicima iz pištolja u Moravcu kod Aleksinca. Nakon toga je, sumnja se, njihova tela spalio i zakopao u obližnji jarak. Uhapšen je 21. okrobra prošle godine i od tada je u pritvoru.

Važna slova: Pisali C, H i Đ

Kako saznajemo, Goran Džonić, njegovi sinovi i braća Jojke morali su, osim svojih potpisa, da napišu i određena slova za koja se sumnja da su ispisana na kesi s novcem koji je pripadao ubijenim Đokićima.

- Pažnja je posebno posvećena slovima C, H i Đ. Tužilaštvo verovatno ima neki trag kada su baš ta slova u pitanju, pa je zatražilo od osumnjičenih da ih napišu - navodi naš izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading