DAMIROV OTAC VIKAO, SESTRA ŽRTVE PLAKALA! Drama na suđenju sestriću Velje Nevolje za ubistvo najboljeg druga
Foto: Alo.rs

Drama! Suđenje Damiru Ibrahimoviću (20), sestriću Veljka Belivuka, koji se tereti da je ubio svog najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) ubodom nožem u srce, nastavljeno je juče ispitivanjem svedoka Nemanje Popovića! Posle suđenja Ibrahimovićev otac je vikao da otac žrtve kaže ko je treća osoba sa snimka koja je navodno ubila Trifunovića, dok je Ivanova sestra plakala!

Ibrahimović se tereti pred Višim sudom u Beogradu da je posle žurke za doček Srpske nove godine 2020. zario nož u srce svom najboljem drugu nasred ulice, a zatim mu vikao „da izdrži“ na putu do bolnice. Tragedija se dogodila samo nekoliko stotina metara od stana na Novom Beogradu, u kome je ubijeni živeo sa porodicom.

DAMIROV OTAC VIKAO, SESTRA ŽRTVE PLAKALA! Drama na suđenju sestriću Velje Nevolje za ubistvo najboljeg druga

Foto: Alo.rs

Otac i sestra Ivana Trifunovića Foto: M. Jošida

Suđenju nisu pristupili genetičarka Ana Banjac Čanak i sudski veštak Moma Jakovljević iz opravdanih razloga, zbog čega je svoj iskaz dao samo svedok Nemanja Popović, zajednički drug žrtve i optuženog.

- Damira poznajem još od osnovne škole, a posle toga smo nastavili da se družimo. Mi smo drugovi iz detinjstva i nikada nismo imali nikakav problem. Ivana poznajem poslednjih pet godina, upoznali su nas naši drugari. Znao sam da ima porok. Još nekoliko drugova je imalo probleme, neki s alkoholom, neki s kockom. Ivan je imao problem s alkoholom, kad god smo se videli pio je. I sa kockom takođe - rekao je Popović.

Ivan se nije tukao s ocem!

Majka pokojnog Ivana Trifunovića je novinarskim ekipama pokazala papir na kojem se vidi da kobne noći nije bilo prijava u policiji, s obzirom na to da, kako kaže, otac optuženog Ibrahimovića tvrdi da se pokojni Ivan potukao sa svojim ocem u stanu neposredno pre tragedije.

- Ispada da se pokojnom sudi, a ne ubici - kazao je otac žrtve Dragiša Trifunović posle suđenja.

Odbrana Ibrahimovića istakla je na suđenju da su uložili žalbu na produženje pritvora njegovom klijentu, na šta je sudija rekla da se žalba tog dana razmatra u Apelacionom sudu. Ta rečenica iziritirala je sestru ubijenog Ivana Trifunovića, koja je izlazeći iz sudnice počela da plače.

- Ma neka ga puste, neka ga puste odmah. Pustiće ubicu - vikala je izrevolitirano ona.

DAMIROV OTAC VIKAO, SESTRA ŽRTVE PLAKALA! Drama na suđenju sestriću Velje Nevolje za ubistvo najboljeg druga

Foto: Alo.rs

Ivan Trifunović

Ivanovi roditelji su se u hodniku Palate pravde izdvojili i tešili ćerku koja je plakala, a zatim je otac optuženog Ibrahimovića počeo da dovikuje, aludirajući na to da ubica nije njegov sin, već neko drugi.

- Neka Ivanov otac kaže ko je taj treći na snimku što se vidi. Taj je ubio Ivana! - vikao je Nijaz Ibrahimović, dok ga je Damirova sestra Vanja smirivala i vukla ga za ruku govoreći: „Pusti, ima Boga“.

Sledeće suđenje zakazano je za 22. mart u Višem sudu u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading