NALAZI SE U PRITVORU Otkriven identitet čoveka koji je pretio da će ubiti suprugu i ćerku
Alo/Masonari Jošida

Kraljevačka policija je brzom intervencijom uhapsila M. M. (69) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

"Ubio bih ženu, a rađe bih dete ubio... Iz srca bih želeo to da uradim i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, ćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najrađe obe ubio", rekao je muškarac s druge strane telefonske žice koji tvrdi da su ga žena i ćerka, kako je rekao, izbacile iz rođenog stana koji je on lično dobio.

Detalji hapšenja srpskog Pink pantera - Alo.rs

Milorad je korisnik Gerontološkog centra u Mataruškoj banji, što je i rekao u uključenju. Ovaj muškarac ranije je išao na psihijatriju bolnice u Kraljevu kako bi se izvršila procena njegovog psihičkog stanja, jer je pretio da će izvršiti samoubistvo. Međutim, procenjeno je da nema osnova da bude zadržan u bolnici, pa je Centar za socijalni rad iz Kraljeva, doneo rešenje da bude vraćen u Gerontološki centar.

Svetlana Radisavljević, direktorka Gerontološkog centra u Mataruškoj banji kod Kraljeva, izjavila je za Kurir rekla da je M. M. bio korisnik ove ustanove zadnjih godinu i po dana i da je ovih dana bio u izolaciji jer je bio pozitivan na korona virus.

NARUČITE HRANU, STIGNE VAM DROGA Vlasnik beogradske picerije ide na robiju - marihuanu prodavao u kutijama za picu - Alo.rs

"On se sa svog mobilnog telefona uključio u emisiju i dok je trajala emisija policija je odmah reagovala, došla i privela ga. Prethodno smo ga testirali na izlasku iz sobe i bio je negativan na Kovid 19. Kompletan izveštaj poslala sam policiji, ministarstvu i Centru za socijalni rad, ne mogu više ništa da vam kažem", kazala je direktorka Kuriru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading