MAZALI GA MELEMIMA UMESTO DA GA VODE KOD LEKARA Roditelji dečaka iz Niša koji je preminuo od užasnih opekotina traže da izađu iz zatvora
Foto: Alo/Alo/Masonari Jošida

Supružnici T. S. i G. S. zatražili su da izađu iz rešetaka i prisustvuju sahrani svog trogodišnjeg sina koji je u Nišu izdahnuo od opekotina zadobijenim od vrele vode.

Sahrana još nije zakazana jer su i majka i otac u Kazneno-popravnom domu i traje odlučivanje po njihovom zahtevu.

Dečak je umro pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Njegova majka T. S. i baka D.T. su rekle istražnim organima da je dete 28. januara samo odvrnulo tuš i polilo se vrelom vodom. Nakon toga ga je majka mazala melemima iz apoteke. Ona je kazala da je dete nakon toga zaspalo što je malo verovatno uz takve povrede. Hitnu pomoć su pozvali tek oko dva sata po ponoći kada su primetile da dete ne diše.

Zbog toga je majka T.S. odmah pritvorena jer se tereti za nebrigu i nepružanje pomoći dečaku. Na slobodi je sada samo baka koja se složila da dvoje dece koje imaju supružnici daju u hraniteljske porodice. Stručni tim, a i ona sama su se složili da preživljava najstresnije trenutke u životu i ne može da brine o šestomesečnoj bebi i četvorogodišnjioj devojčici.

Otas G.S. je od ranije u zatvoru jer su mu je u kući u Ulici Krste Đorđevića nađene stabljike marihuane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading