PREKINUTO SUĐENJE MIROSLAVU MIKI ALEKSIĆU!
TANJUG

Tokom suđenja, optuženi reditelj celo vreme je negirao krivicu, izražavajući se pri tom slikovito da je čak tri puta propustio priliku da umre.  

Takođe govoreći u svoju odbranu on je istakao da su tužilje imale porodične probleme, pogotovo sa očevima, te da ih on zapravo zna u dušu.

Pošto je u svom govoru bio prilično opširan sudija je bio primoran da ga čak nekoliko puta upozori da skrati izlaganje. Optuženi reditelj je otišao toliko daleko da je čak i advokata optužbe Borivoja Borovića podsetio da je i njegovo dete išlo kod njega u školu.

JEZIVO Uhapšen direktor Centra za socijalni rad: Pretukao ženu pa otišao na posao: Kada se vratio prebio i šuraka i taštu! - Alo.rs

Kao da je to bio signal sudiji da sve prekine i najavi nastavak suđenja posle pauze. To je po svemu sudeći jedva dočekao optuženi reditelj koji je u društvu svog advokata Zorana Jakovljevića pohitao napolje da zapali cigaretu.

Podsetimo Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

ODBRANA DIREKTORA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD Osumnjičen da je pretukao ženu i ostalu familiju: "Nisam ih tukao, imam jači stisak" - Alo.rs

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Todor Ks

02.02.2022 14:09

Kako je bre mogao da je siluje (7) puta . Mozda silovanje je moglo biti samo prvi put . Ali lepa glumica je to mogla odmah da prijavi a svaki sledeci put po mdni je lepotici bio cef-zadovoljstvo jer cica ce cuvati tajnu. Ceo grad prica da se ovde nesto drugo krije hvala pozdrav.