MALOLETNIK (13) PSOVAO, PA PREBIO LEKARA Šok scene u Domu zdravlja u Kikindi, roditelji NE REAGUJU, a kada je došla policija...
Alo/ M. Š.

Incident se dogodio u četvrtak oko 18 časova, kad je lekar maloletnom pacijentu rekao da mora da mu uzme bris iz nosa.

Dečak je kod lekara došao sa majkom. Iako je dr Stojaković uveravao maloletnika da ga ništa neće boleti, nije ni sanjao da će on izvući deblji kraj.

- Tinejdžer je počeo je da psuje lekara i medicinsku sestru. I tu se nije zaustavio. Usledili su iznenadni udarci. Jedan, pa drugi i treći u predelu lica lekara, odnosno oka. Sve je trajalo samo nekoliko sekundi, ali je napadnutom lekaru delovalo kako večnost. Vrata ambulatne i čekaonice bila su otvorena, pa su incident gledala i slušala druga bolesna deca i njihovi roditelji - saznaje "Kurir" od dobro obaveštenog izvora detalje skandaloznog incidenta u Dečjem dispanzeru.

Niko od roditelja koji su u tom trenutku bili sa decom nije se umešao u incident. Kad je povređeni lekar seo i stavio oblog na povređeno oko, ponovo se ispred njega pojavio agresivni tinejdžer.

Nastavio je da provocira povređenog lekara. Ni dolazak policijske patrole nije ga urazumio, pa se i dalje nedolično ponašao. Doktor Oliver Stojaković već 18 godina radi kao lekar, a nakon svega što mu se desilo izjavio je:

- Razočaran sam, tužan i potišten - bilo je sve što je rekao dr Stojaković. U kikindskoj policiji potvrdili su da im je prijavljen ovaj incident.

Policija je izašla na lice mesta i utvrdila okolnostima događaja o čemu je obavestila Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lala iz Kikinde

29.01.2022 13:36

Budući nasilnik. Tako se počinje.