"OVDE JE ZAUVEK ZASPALA NAŠA IKA..." Potresni prizori na mestu gde je kamion udario devojčicu na Novom Beogradu: Fotografija, cveće i cedulja sa porukom koja lomi srce
Alo

Na mestu pogibije devojčice stare 11 godina, koja je nastradala na Novom Beogradu pre tri dana kada ju je van pešačkog prelaza oborio kamion, dirljivi su predmeti ostavljeni u znak sećanja i neverice da se tragedija dogodila.

Njena slika na drvetu na travnjaku ispred zgrade, buketi ruža i poruke ispisane pune ljubavi i neverice...

Alo

 

"Ovde je zauvek zaspala naša Ika, neka je anđeli čuvaju", napisano je u poruci koja se nalazi zalepljena ispod fotografije i cveća na mestu tradegije, u ulici Ivana Ribara.

Podsetimo, devojčica je nastradala, prema još nezvaničnim informacijama, kada je izašavši iz autobusa pretrčavala ulicu a na nju je naleteo kamion. Uprkos pokušajima lekara da joj pruže pomoć, devojčica je preminula na licu mesta.

Ubrzo zatim su na lice mesta stigli i njeni roditelji. 

"Molim vas, dajte mi da je vidim, to je možda moja ćerka", odjekivao je vapaj nesrećnog čoveka u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu.

Vozaču kamiona je po nalogu zamenika Trećeg OJT određeno zadržavanje od 48 sati, ali mu je pritvor potom ukinut i on će se braniti sa slobode.

 

.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Suzana Kovacevic

28.01.2022 21:59

Taj isti dan moja devojcica 11 godina dozivela je nesrecu kad je izlazila iz busa udario je autoo...ima prelome ali hvala bogu ziva je ....