ONESVESTIO GA KUNDAKOM PIŠTOLJA PA MU SLOMIO NOGU NA DVA MESTA Isplivali detalji brutalne nasilničke prošlosti srpskog kik-boks šampiona
Alo/Masonari Jošida

Kik-bokser je jutros uhapšen sa još trojicom lica, od kojih je još jedno kik-bokser, i sumnjiči se za nasilničko ponašanje, nanošenje telesnih povreda i navodni pokušaj iznude novca od vlasnika jednpg ugostiteljskog objekta u Smederevu.

"Ovo mu nije jedno krivično delo koji je (navodno, prim. nov.) napravio. Pretežno je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenje povreda. Priča se da je pre nekoliko godina je ispred jedne diskoteke u Smederevu udario jednog mladića N. J. drškom pištolja. Dok je mladić bio u nesvesti, kik-bokser mu je skakao po butini i navodno tada mu je izazvao dva preloma butne kosti", kaže sagovornik za "Kurir" i dodaje:

"Nakon tog incidenta, N. S. je na sličan način pretukao tinejdžera (16), inače sina lokalnog političara i biznismena. Tada je takođe, koristio dršku od pištolja i naneo mu teške telesne povrede. Dečak je tada transportovan za Beograd i lekari su jedva uspeli da mu spasu vid na jednom oku."

PRETUČEN MUŠKARAC U ŠAPCU Nasilnici ga udarali u glavu i telo

Prema rečima sagovornika, za ovo krivično delo N. S. je navodno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje uređaja za elektronski nadzor.

Usput, optuženi je svetski prvak u kik-boksu i višestruki prvak Srbije u ovom sportu. Da li će ova činjenica biti upotrebljena protiv njega ukoliko dođe do suđenja, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading