BELIVUK PAO ZBOG NEMARNOSTI SUPRUGE Krio se u Deda Mrazovoj kućici, Bojana slala selfije porodici i odala lokaciju šteka
Foto: Alo.rs

"Deda Mrazova kućica" u mestu Tršić kod Loznice, koju su istražitelji danima pretresali posle hapšenja Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u febuaru prošle godine, trebalo je da bude tajno skrovište od policije, ali i pripadnika suprotstavljene kriminalne grupe!

Prema pisanju medija, Belivuk je pred hapšenje sa suprugom Bojanom i decom boravio u kući u Tršiću, a hranu, vodu i sve drugo što im je bilo potrebno donosio im je bračni par iz Loznice, osumnjičeni Vlado Georgiev i Slađana Sekulić.

Izvor otkriva i da je Belivuk s porodicom upravo u toj kućici dočekao poslednju Novu godinu na slobodi.

Ključni momenat bio je hapšenje na beogradskom aerodromu posle povratka iz Tivta, gde su bili gosti Radoja Zvicera. Tada je, podsetimo, crnogorska policija sprečila ubistvo Belivuka i Miljkovića na tivatskom aerodromu.

Prema rečima izvora, po povratku u Srbiju, 29. januara prošle godine, policija je na aerodromu "Nikola Tesla" privela i saslušala Belivuka i Miljkovića, kao i pripadnike njihove grupe, koji su ih dočekali na aerodromu.

- Naime, posle privođenja, pripadnicima klana oduzeti su mobilni, pa je na nekima od njih mogao da postoji trag koji bi ukazivao na kuću. S druge strane, Belivuk je saznao da je supruga slike kuće, selfije, ali i tačnu lokaciju, slala majci i sestri, zbog čega je postao obazriviji - dodaje izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading