SUD DONEO ODLUKU Karićev unuk da zaobilazi komšiju!
Foto: Alo/ilustracija

Novak Radenović (20), unuk Zorana Karića, rođenog brata biznismena Bogoljuba Karića, saslušan je juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je na Senjaku nožem napao komšiju Serđa K. (52) tokom svađe zbog parking mesta. Posle saslušanja on je pušten da se brani sa slobode.

Određeno zadržavanje unuku Bogoljuba Karića!

Radenović se sumnjiči za nasilničko ponašanje. Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je juče da je osumnjičeni priznao krivicu.

Prema navodima krivične prijave, Radenović je oko 9,15 sati najpre ušao u verbalnu raspravu sa Serđom oko parkiranja vozila, nakon čega je francuskim ključem udarao po ogradi dvorišta kuće oštećenog i ključem razbio staklo na njegovom vozilu. Kada je oštećeni izašao iz kuće ponovo je došlo do verbalne rasprave među njima, kojoj je prisustvovalo više osoba. Radenović je tada izvadio iz džepa britvu kojim je zamahnuo više puta prema oštećenom i naneo mu lake povrede u vidu rasekotine leve nadlaktice i desne nadkolenice.

- Osumnjičeni je saslušan u prisustvu svog advokata, pa je pred zamenikom javnog tužioca u potpunosti priznao delo, navodeći da mu je žao i da se kaje, a da je povod bio višegodišnji problem oko parking mesta na koje je oštećeni parkirao svoje vozilo, tačnije da je oštećeni parkirao svoje vozilo ispred garaže okrivljenog, što je nastavio da čini i posle više upozorenja - navode iz tužilaštva.

SUD DONEO ODLUKU Karićev unuk da zaobilazi komšiju!

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Vredan, radan i žao mu

Advokat Nebojša Perović istakao je nakon saslušanja da je Radenović pušten da se brani sa slobode za krivično delo nasilničko ponašanje.

- Mom branjeniku je ukinuta mera zadržavanja i određena mu je zabrana komuniciranja sa oštećenim. Slučaj će se voditi u redovnom postupku. Njemu je izuzetno žao što je došlo do ovog događaja, to je jedna trenutna situacija, i nije retka pojava da zbog bahatog parkiranja dođe do sukoba. Moj branjenik je vredan i radan mladić, ne želim da se stekne pogrešan zaključak o njemu - rekao je Perović.

 

Kako se dodaje u saopštenju, sudu je predloženo da se Radenoviću izrekne mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komunikacije sa oštećenim.

- Imajući u vidu njegovo priznanje, te činjenicu da je neosuđivan i da ima uredno prijavljeno prebivalište na teritoriji Republike Srbije, postupajući zamenik javnog tužioca nije predložio sudu da se odredi pritvor prema N. R., već je rešenjem ukinuo zadržavanje - naveli su iz  tužilaštva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vlada

23.01.2022 19:00

Vredni i radni mladici ne nose noževe po džepovima...