DETALJI STRAVIČNE DRAME U NIŠU Sin ratnog heroja skočio s trećeg sprata, pokušao samoubistvo zbog NEMAŠTINE
Rina

Pad sa zgrade donekle je ublažilo granje, pa je mladić zadobio lakše telesne povrede. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, mladić je pokušao suicid, jer ne može sam da brine o porodici nakon smrti oca.

"I dalje je u opservaciji u Urgentnom centru. Čuva ga policajac", rečeno je iz Kliničkog Centra.

Kako su precizirali, mladić ima samo odranu kožu na glavi.

"Čeka se da ga pogleda hirurg, ali prema prvim informacijama, nema vidljivih i sumnjivih povreda. Bio je svestan i komunikativan i na prijemu, a i sada je", dodaju iz KC.

Ovim povodom oglasila se i niška humanitarka Marina Adamović koje je pozvala Nišlije da pomognu mladiću i njegovoj porodici.

"Taj mladić i njegovo petoro braće i sestara žive u ogromnoj nemaštini, nakon smrti njihovog oca J. C., ratnog vojnog invalida . Prema mojim saznanjima, jedini prihod im je bakina penzija. Pozivam sugrađane da počnu sa prikupljanjem hrane i drugih potrepština jer im, kako sam čula, sve nedostaje", kazala je Marina.

Ona je dodala da je od prijatelja ove porodice dobila informaciju da je Centar za socijalni rad imao nameru da decu zbrine u hraniteljskim porodicama ali da je N. C. želeo da iz zadrži sve na okupu.

"Pozivam nadležne da pomognu ovoj porodici, otvorićemo i humanitarni račun za prikupljanje novčanih sredstava. Njihov otac se borio za ovu zemlju i najmanje što zaslužuje je da mu deca budu zbrinuta", rekla je Marina.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading